Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Άγγελου Αποστολάτου
Απεβίωσε το Σάββατο 4 Μαρτίου ο πρώην Δήμαρχος Βούλας Άγγελος Αποστολάτος, σε ηλικία 77 ετών. Ο Αγγελος Αποστολάτος διετέλεσε Δήμαρχος Βούλας από το 1987 μέχρι το 1996 όταν παραιτήθηκε από τη θέση του Δημάρχου για να διεκδικήσει την εκλογή του με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 1996.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Άγγελου Αποστολάτου και στο ρόλο που διαδραμάτισε ώστε να μετατραπεί η Βούλα της δεκαετίας του ‘80 σε μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη.

Ο κ. Κωνσταντέλλος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του εκλιπόντος και ζήτησε από το συμβούλιο να τηρήσει ενός λεπτού σιγή. Η κηδεία του Άγγελου Αποστολάτου, θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 12.00 και με απόφαση Δημάρχου θα γίνει με δημοτική δαπάνη.
Μετά τη θλιβερή είδηση για τον θάνατο του Δημάρχου Άγγελου Αποστολάτου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένης Δόγκας, δήλωσε:

Αποχαιρετάμε με πόνο ψυχής τον Άγγελο Αποστολάτο, έναν δημόσιο άνδρα που τίμησε όσο λίγοι την εντολή των συνδημοτών του.
Ο επί δεκαετία Δήμαρχος Βούλας άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πόλη μας, σηματοδοτώντας το πέρασμά της από μια απομακρυσμένη κοινότητα σε ένα σύγχρονο και ζηλευτό προάστιο της Αττικής. Το προσωπικό του παράδειγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο του και της άοκνης εργασίας για τα δημόσια πράγματα, ακόμη και όταν ιδιώτευσε, καθιστούν τον Άγγελο Αποστολάτο παράδειγμα πολιτικού. Το σπάνιο αίσθημα δικαίου που τον διακατείχε, η αφοσίωσή του στο δημόσιο συμφέρον και η ειλικρίνεια με την οποία εξέφραζε τις απόψεις του δυστυχώς αποτελούν πλέον σπάνια προτερήματα στο δημόσιο βίο.
Απευθύνω στους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Δημοσθένης Δόγκας

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.