Κυριακή 2 Απριλίου: Kαθαρισμός του ρέματος της Πικροδάφνης
Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου θα συμμετέχει και φέτος στη δράση Let’s Do it Greece 2017, που αποτελεί το ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Εκστρατείας Καθαρισμού Let’s Do it World.
Η φετινή περιβαλλοντική δράση του Δήμου, θα αφορά αποκλειστικά τον καθαρισμό του ρέματος της Πικροδάφνης.

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 το πρωί, από δυο σημεία συγκέντρωσης, εθελοντές και εθελόντριες, ευαισθητοποιημένοι και ενεργοί πολίτες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, οι φορείς και οι σύλλογοι που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο φετινό κάλεσμα, θα ξεκινήσουν τον καθαρισμό του ρέματος της πόλης.

Στόχος του Δήμου Αγ. Δημητρίου και αυτή τη χρονιά, μέσα από τη συμμετοχή στο Let’s do it World, είναι ο καθαρισμός του ρέματος και η αλλαγή της όψης του στα σημεία παρέμβασης.
Ακόμη, ιδιαίτερα σημαντικό είναι να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας, ευθύνης και αλλαγής νοοτροπίας και συμπεριφοράς απέναντι σε αυτή την πραγματική όαση της πόλης, το ρέμα της Πικροδάφνης!

Γιατί η καθαριότητα της πόλης, το Περιβάλλον της και το νοικοκύρεμά της είναι αδιαπραγμάτευτη υπόθεση όλων μας.

Σημεία συγκέντρωσης:

  • Πίσω από την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου.
  • Λεμονοδάσος (τέρμα οδού Ξάνθης).

Οι σακούλες και τα γάντια θα διατεθούν από το Δήμο, ενώ όσοι εθελοντές συμμετέχουν θα πρέπει να φοράνε τα κατάλληλα παπούτσια, κατά προτίμηση γαλότσες, για την κατάβαση μέσα στο ρέμα.
Τα παιδιά κάτω των 11 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο με συνοδεία ενήλικα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.