Γλυφάδα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη




 Η Βάνα Μπάρμπα, πρόεδρος του Σωματείου “Δύναμη Ζωής – Αγάπη” και τομεάρχης πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα – πολιτικού Μίμη Ανδρουλάκη με τίτλο «Δύο μόνο δάκρυα»την Κυριακή 2 Απρίλη και ώρα 12:00 – 14:00 στην GalleryBlender, Ζησιμοπούλου 4 Γλυφάδα. Γνωστοί ηθοποιοί θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο και θα ακολουθήσει συζήτηση του συγγραφέα με το κοινό. Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είστε μαζί μας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Δύο δάκρυα, δύο στήθη από τα βάθη της Ιστορίας δίνουν τις λέξεις και τις εικόνες για να παρα-στήσουμε τον δρόμο του καιρού μας. Η Φένια βλέπει τη ζωή της να γίνεται κομμάτια, εξεγείρεται και αφηγείται. Ο καθηγητής Κωστής εξαφανίζεται. Είναι ένας Πολύβιος της εποχής μας –άνθρωπος Ιστορία–, που ζει μέσα από τις ζωές των άλλων, πρώτες, δεύτερες, τρίτες, φανερές ή κρυφές. Η εξαφάνισή του τις αποσταθεροποιεί και φέρνει στο φως τα μυστικά ξεχωριστών γυναικών και ανδρών… Οι «στιγμές» και τα πρόσωπα που επιλέγει ο καθηγητής Κωστής ανακεφαλαιώνουν την εποχή τους και γενικότερα τη μοίρα του ανθρώπου σε ζοφερούς καιρούς, σημαδεύονται από τις μεταστροφές της τύχης, βρίσκονται στο μεταίχμιο, λίγο πριν, λίγο μετά τις μεγάλες καταστροφές.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.