Γλυφάδα: Η γνωστή επιχειρηματίας Ρένα Φλεβαράκη θύμα του τροχαίου στην πλατεία Νυμφών




Μια από τις πιο πετυχημένες επιχειρηματίες στον χώρο της οράσεως, με χρόνια πορείας στην αγορά βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες καθηλωμένη σε ιδιωτική κλινική.

Η Ρένα Φλεβαράκη, σύζυγος του πλαστικού χειρουργού Στέφανου Σταθάκη, παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία Νυμφών στην Γλυφάδα.

Η γοητευτική επιχειρηματίας χτύπησε στο κεφάλι σε τέσσερα διαφορετικά σημεία ενώ έχει και κάταγμα στο αριστερό ισχίο της.
Η κατάσταση της είναι μεν ελεγχόμενη αλλά μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε πώς έχουν μετακινηθεί οι κρύσταλλοι στον εγκέφαλό της με αποτέλεσμα να υποφέρει από ιλίγγους και να έχει απώλεια στήριξης. Οι γιατροί αναμένεται σήμερα να της δώσουν εξιτήριο και όπως πληροφορηθήκαμε θα μείνει τουλάχιστον έναν μήνα στο κρεβάτι στο σπίτι της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοβαρό τροχαίο με θύματα δυο γυναίκες στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δυστυχώς τόσο για την Ρένα αλλά και για την φίλη της η βραδινή βόλτα εξελίχτηκε σε εφιάλτης. Ο οδηγός, 24 ετών ισχυρίστηκε πώς δεν κατάλαβε τις δυο φίλες, ενώ προς τιμήν του αποδέχτηκε πώς οι δυο κυρίες ήταν στη μέση του δρόμου όταν έγινε το κακό.

Και η κολλητή φίλη της τραυματίστημε ευτυχως ελαφρύτερα… ωστόσο η κατάστασης και των δυο απαιτεί συνεχείς εξετάσεις για μεγάλο διάστημα μιας και τα χτυπήματά τους ήταν στα κεφάλια…

ΠΗΓΗ: blogs.gossip-tv.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.