“Επιχείρηση καταπατά τμήμα της πλατείας Κύπρου”
(Δελτίο τύπου της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης) Εμπαίζει και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η δημοτική αρχή, στην περίπτωση της πλατείας Κύπρου και Αργυρουπόλεως.

Στην απάντησή της παραδέχεται ότι η επιχείρηση έχει καταπατήσει τμήμα της πλατείας και ενημερώνει την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ότι έκανε συστάσεις (!) στον επιχειρηματία να αποκαταστήσει τον χώρο πρασίνου της πλατείας με δικά του έξοδα.

Δεν προσκομίζει ωστόσο κανένα έγγραφο προς την επιχείρηση που να δείχνει ότι ο δήμος ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά του για να προστατεύσει την δημοτική περιουσία από τον θρασύ καταπατητή.
Αντίθετα η διοίκηση έχει αναγορεύσει τον επιχειρηματία σε χορηγό του δήμου. Ανάρτησε μάλιστα πινακίδα στην παρακείμενη παιδική χαρά με την οποία τον ευχαριστεί για την ευγενική χορηγία μίας … μοκέτας!

Όπως είναι αναμενόμενο η στάση της δημοτικής αρχής έχει ως αποτέλεσμα η επιχείρηση να εξακολουθεί να καταπατά τμήμα της πλατείας.

Σε ότι δε αφορά τις φυτεύσεις τις οποίες κλήθηκε η επιχείρηση να κάνει στην πλατεία, θα περάσει πολύς καιρός ακόμη για να μεγαλώσουν οι θάμνοι που μπήκαν στην θέση των ξεριζωμένων δέντρων.

https://www.youtube.com/watch?v=22RAsFH-Z5s

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.