Άλλο ένα στοίχημα για τον Αρτέμη Καραμολέγκο




(του Αρτέμη Καραμολέγκου)

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ….ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΞΕΚΙΝΑ!!!

Έχουν περάσει 2,5 χρόνια η αλλιώς 916 μέρες (η καθαριότητα λειτουργεί καθημερινά) από τότε που ένα πρωινό έφτασα ως Αντιδήμαρχος στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Σήμερα φεύγω από την υπηρεσία έχοντας εξαντλήσει την θητεία μου και νιώθω ειλικρινά ως Αντιδήμαρχος ολοκληρωμένος και γεμάτος, ως άνθρωπος δε τυχερός και ευτυχισμένος.
Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα μου, με ευσυνειδησία, επαγγελματισμό, αυτογνωσία, σεβασμό στον πολίτη, αίσθημα ευθύνης, ακεραιότητα, συναδελφική αλληλεγγύη και με κύριο γνώμονα την νομιμότητα, την ισότητα και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Άλιμο,την Πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου.

Θέλω αυτήν την ώρα να εκφράσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ:στον Θεό γιατί ένιωσα πολλές φορές την παρουσία του στον Δήμαρχο μας Andreas Kondylis για την καθοδήγηση του,τους Αντιδημάρχους,τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους υφισταμένους μου για την στήριξη τους, αφού πιστεύω ακράδαντα ότι η επιτυχία μιας υπηρεσίας δεν οφείλεται σε έναν αλλά στην αγαστή συνεργασία και στην ενεργό συμμετοχή όλων όσων την απαρτίζουν,

Συνεχίζω με το επόμενο ταξίδι που ξεκίνησε ήδη με τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό στον Άλιμο!!!!

.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άλλο ένα στοίχημα για τον Αρτέμη Καραμολέγκο

  • 15/03/2017 at 6:16 μμ
    Permalink

    H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.