Άλιμος: Προβληματισμός από τις απανωτές διαρρήξεις




Προβληματισμό προκαλούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής οι απανωτές διαρρήξεις στον Άλιμο. Το περασμένο Σάββατο, το απόγευμα, μέσα σε λίγη ώρα, άγνωστοι διέρρηξαν δύο διαμερίσματα στην οδό Αγίου Δημητρίου και στη λεωφόρο Ιωνίας. Συνολικά έκλεψαν περίπου 2.500 ευρώ, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Στην οδό Αγίου Δημητρίου, οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα σπάζοντας τη θωρακισμένη μπαλκονόπορτα.

Πριν από μερικές ημέρες είχαν γίνει άλλες τρεις διαρρήξεις σε διαμερίσματα στο Άνω Καλαμάκι, στη λεωφόρο Ιωνίας και στην οδό Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι πολύ πιθανό να έχουν επανεμφανιστεί μέλη της σπείρας Γεωργιανών που είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για πολλές διαρρήξεις στα νότια προάστια, αλλά αποφυλακίστηκαν πρόσφατα.

Η αστυνομία πρόκειται να ενισχύσει τις περιπολίες στην περιοχή.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Άλιμος: Προβληματισμός από τις απανωτές διαρρήξεις

  • 01/03/2017 at 4:25 μμ
    Permalink

    Γιατί η αστυνομία “πρόκειται” να κάνει κάτι γι αυτό το θέμα και δεν το έχει ήδη κανει; δεν είναι λίγες οι φορές που οι μηχανόβιοι αστυνομικοί αδιαφορούν για παρανομίες που συναντούν καθώς κατευθύνονται για το συνηθισμένο τους στέκι στο κέντρο του Αλιμου όπου θα περάσουν τις ώρες τους με τσιγάρο, καφέ, ηλεκτρονικά μυνηματα, και συζήτηση με τους συναδέλφους τους. Παράλληλα, αν κανείς καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει διάρρηξη, η αστυνομία θα χρειαστεί πάνω από δυο ώρες μα εμφανιστεί, και όταν εμφανιστούν, με λυπημένη έκφραση θα πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Μήπως η αστυνομία χρειάζεται καινούργια διοικηση, εκπαίδευση, και νοοτροπία;

    Απαντήστε
  • 01/03/2017 at 4:28 μμ
    Permalink

    Γιατί η αστυνομία «πρόκειται» να κάνει κάτι γι αυτό το θέμα και δεν το έχει ήδη κανει; δεν είναι λίγες οι φορές που οι μηχανόβιοι αστυνομικοί αδιαφορούν για παρανομίες που συναντούν καθώς κατευθύνονται για το συνηθισμένο τους στέκι στο κέντρο του Αλιμου όπου θα περάσουν τις ώρες τους με τσιγάρο, καφέ, ηλεκτρονικά μυνηματα, και συζήτηση με τους συναδέλφους τους. Παράλληλα, αν κανείς καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει διάρρηξη, η αστυνομία θα χρειαστεί πάνω από δυο ώρες μα εμφανιστεί, και όταν εμφανιστούν, με λυπημένη έκφραση θα πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Μήπως η αστυνομία χρειάζεται καινούργια διοικηση, εκπαίδευση, και νοοτροπία;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.