105 προσλήψεις μέσα στο 2017 (δείτε τις ειδικότητες)




Οι προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα των εκατόν πέντε (105) ατόμων, θα πραγματοποιηθούν για αντικειμενικούς λόγους, και σταδιακά εντός του έτους 2017, ανάλογα με τις ανάγκες του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Η διάρκεια των συμβάσεων εργασίας θα είναι 8 μήνες.

Ο αριθμός εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα ανά ειδικότητα για την κάλυψη των ανωτέρω αναγκών είναι:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ                                                     ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

1 Οδηγοί (απορριμματοφόρων, λεωφορείων, φορτηγών κ.λ.π.) 25

2 Εργάτες καθαριότητας                                                                      58

3 Χειριστές μηχανημάτων έργων                                                        10

4 Ηλεκτρολόγων                                                                                      4

5 Εργάτες κοιμητηρίου                                                                           8

ΣΥΝΟΛΟ                                                                                                   105

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Λαμβάνοντας υπόψη: Τη μεγάλη και συνεχή μείωση του τακτικού προσωπικού του Δήμου μας που είναι πλέον του 30% από την 01/01/2011 και οφείλεται :

 Στον μεγάλο αριθμό των υπαλλήλων της υπηρεσίας μας, που μετατάχθηκαν σε άλλους Δήμους στα πλαίσια του προγράμματος της εθελοντικής ενδ/κητικής κινητικότητας,

 Στις αποχωρήσεις λόγω παραιτήσεων, συνταξιοδοτήσεων κ.λ.π..

 Στο γεγονός ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, από συστάσεως του νέου Καλλικρατικού Δήμου 1/1/2011. Το γεγονός ότι οι μειώσεις αυτές του προσωπικού, δημιουργούν τεράστια προβλήματα καθώς δεν είναι δυνατή η τακτική αποκομιδή των απορριμμάτων της περιοχής, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα για τη δημόσια υγεία και οι κίνδυνοι για την τοπική οικονομία να είναι ορατοί. Χωρίς την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων η τοπική κοινωνία και οικονομία είναι καταδικασμένη. Το γεγονός ότι, εντός των ορίων του Δήμου μας, βρίσκονται μεγάλες μονάδες, που αντίστοιχες δεν υπάρχουν σε άλλους Δήμους, όπως:

 Ένα από τα μεγαλύτερα Περιφερειακά Νοσοκομεία της Αττικής το «Ασκληπιείο Βούλας».

 Το κέντρο Υγείας στη Βάρη.

 Το ΠΙΚΠΑ Βούλας.

 Τα Παιδικά Χωριά S.O.S στη Βάρη.

 Το Ορφανοτροφείο της Βουλιαγμένης

 Το Ίδρυμα – Ξενώνας για αστέγους, κακοποιημένες γυναίκες κ.λ.π. Βουλιαγμένης.

 Το Ερευνητικό Κέντρο Βουλιαγμένης ¨Φλέμινγκ¨.

 Ο Κοινωνικός Ξενώνας Απόρων Ηλικιωμένων Βούλας.

 Η Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη.

 Η Αεροπορική Βάση στο Καβούρι.

 Μεγάλες Ξενοδοχειακές μονάδες (π.χ. Αστέρας), Μαρίνες, πλαζ, εστιατόρια, καφέ κ.λ.π. που λόγω του μεγάλου αριθμού των τροφίμων, των επισκεπτών, των απασχολούμενων τους, καθώς και της ιδιαιτερότητας που υπάρχουν στα απορρίμματά τους (ιατρικά – χειρουργικά υπολείμματα, απόβλητα επιστημονικών ερευνών, υπολείμματα τροφών κ.λ.π.) απαιτούνται καθημερινά ειδικά δρομολόγια αποκομιδής των απορριμμάτων αυτών. Το γεγονός ότι τα απορριμματοφόρα πρέπει να διανύουν καθημερινά προκειμένου να πάνε στον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, τεράστια απόσταση από το Δήμο, που τις περισσότερες φορές απαιτείται χρόνος άνω των 3 ωρών. Το γεγονός ότι η περιοχή μας λόγω της ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς που έχει από τον συνδυασμό του βουνού και της θάλασσας, συγκεντρώνει καθημερινά και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα, τις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και τους θερινούς μήνες οικογένειες από όλη την Αττική, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τόσο οι ανάγκες της καθαριότητας της πόλης μας για να μην κινδυνεύουμε από εστίες μολύνσεων. Τέλος η περιοχή μας διαθέτει 3 κοιμητήρια, που πρέπει να παραμένουν ανοιχτά καθημερινά μέχρι τη δύση του ηλίου καθώς και τα Σάββατα και τις Κυριακές. Ο αριθμός των 4 τακτικών υπαλλήλων δεν 3 επαρκεί να για να καλύψει όλες τις ανάγκες (καθαρισμός του χώρου, ταφές, εκταφές, βάρδιες κ.λ.π.) με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα λειτουργίας των κοιμητηρίων. Για τους προαναφερόμενους λόγους και επειδή οι ανάγκες αυτές του Δήμου, καλύπτονται στο μεγαλύτερο μέρος τους με τις παρατάσεις των συμβάσεων που λήγουν στις 31-12-2017, κρίνεται απαραίτητη η πρόβλεψη για την πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, Ανταποδοτικού Χαρακτήρα, ώστε να καλυφθούν τόσο οι έκτακτες ανάγκες που θα προκύψουν όσο και αυτές που θα δημιουργηθούν κατά τη λήξη των ανωτέρω συμβάσεων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.