3 Αργυρά και 1 Χάλκινο για την ομάδα Laser του ΝΟΒ




Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στον Σαρωνικό κόλπο από 6 έως 10 Μαρτίου.

Στην πρώτη τους συμμετοχή στο Πανελλήνιο Αντρών Παπαδημητρίου και Χουσιάδας πρωταγωνίστησαν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Ο Παπαδημητρίου κρατούσε όλες τις μέρες τον τίτλο του Πρωταθλητή στα χέρια του τον οποίο έχασε σ ένα “τρελό” medal race με τρομερές αλλαγές αέρα αλλά και άδικες αποφάσεις των κριτών καθώς τον χρέωσαν λανθασμένα με 2 κίτρινες σημαίες.

Ο Δημήτρης κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στους Άνδρες,το Αργυρό στους Εφήβους και την 3η θέση της γενικής κατάταξης. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Χουσιάδα καθώς κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στους Εφήβους την 4η θέση στους

Άνδρες και την 5η της  γενικής κατάταξης.

Στις Γυναίκες η Νάνσυ Φακίδη και η Μιρέλλα Ζαμμιτ έκαναν παρά πολύ καλή εμφάνιση. Η Νάνσυ κατάκτησε το αργυρό μετάλλιο στις Γυναίκες και την 3η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ η Μιρέλλα την 5η θέση στις Γυναίκες, 4η στις Νεανίδες και την 7η της Γενικής κατάταξης.

Τα αποτελέσματα:

http://www.eio.gr/Hellenicsailingweek/2017/results-std.pdf

 

http://www.eio.gr/Hellenicsailingweek/2017/results-rdl.pdf

Προπονητής

Βαγγέλης Χειμώνας

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.