Γλυφάδα: Το τελευταίο αντίο στη Σταυρούλα – Τι είπε η καθηγήτρια της 16χρονης μαθήτριας




«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Όλα έγιναν ξαφνικά. Δεν ξέρουμε τι συνέβη στην Σταυρούλα μας. Περιμένουμε και εμείς τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής», λέει συγκλονισμένη μία από τις καθηγήτριες που έκανε μάθημα στην γλυκιά Σταυρούλα (Το star.gr έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία της καθηγήτριας αλλά η ίδια δεν ήθελε να δημοσιοποιηθούν).

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του πρώτου πενταλέπτου του τρίτου διαλείμματος. «Η Σταυρούλα καθόταν στην καρέκλα του θρανίου της. Οι συμμαθητές της δεν είχαν βγει ακόμα από την αίθουσα και η καθηγήτρια που τους έκανε μάθημα συμπλήρωνε το απουσιολόγιο. Ξαφνικά, γύρω στις 11 παρά 20 το πρωί της Δευτέρας, η 16χρονη μπροστά στα έντρομα μάτια όλων, σωριάστηκε! Νωρίτερα, δεν είχε δηλώσει καμία αδιαθεσία. Ήταν μια χαρά! Χαμογελούσε και έκανε πλάκα με τους φίλους της. Δεν έκανε ούτε συσπάσεις το πρόσωπό της που να προμηνύει πως αισθάνεται άσχημα. Ξαφνικά έσβησε»!

Μάλιστα όπως προσθέτει, η Σταυρούλα δεν είχε στο ιστορικό της κάποιο πρόβλημα υγείας. «Είχε προσκομίσει κανονικά χαρτί γιατρού το οποίο της επέτρεπε να κάνει γυμναστική, όπως επιβάλλεται στα σχολεία», εξηγεί.

Η καθηγήτρια της Σταυρούλας αναφέρει στο star.gr πως από την στιγμή που η μικρή σωριάστηκε όλα έγιναν πολύ γρήγορα. «Τρομάξαμε πάρα πολύ. Η διευθύντρια του σχολείου πήρε τηλέφωνο το 166 και το ασθενοφόρο μέσα σε μισή ώρα είχε έρθει».

Μάλιστα στο σχολείο κατέφτασαν πανικόβλητοι και οι δύο γονείς της κοπέλας οι οποίοι διδάσκουν στο ακριβώς απέναντι σχολείο, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας. «Δεν περιγράφεται με λόγια η κατάσταση των γονιών», λέει στο star.gr η καθηγήτρια της 16χρονης επιβεβαιώνοντας πως έχει άλλα 5 αδέρφια.
«Η Σταυρούλα ήταν άριστη μαθήτρια. Ένα καλοσυνάτο παιδί που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπογραμμίζει τέλος την ανάγκη ύπαρξης γιατρού στα σχολεία αλλά και ειδικού μηχανήματος ανάνηψης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου – star.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Θρήνος στην κηδεία της 16χρονης Σταυρούλας στη Γλυφάδα-Το περιστέρι που στάθηκε πάνω από το φέρετρο και φτερούγισε

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν την 16χρονη Σταυρούλα οι γονείς της, οι συμμαθητές της αλλά και οι καθηγητές της από το 5ο Λύκειο Γλυφάδας.

Όπως νωρίτερα σας έγραψε αποκλειστικά το star.gr, η νεαρή μαθήτρια «έσβησε» ξαφνικά μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της, προκαλώντας σοκ σε όλους με τον αιφνίδιο και απρόσμενο θάνατό της.

Η κηδεία της 16χρονης έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, όπου όλοι πήγαν να πουν το «τελευταίο αντίο» στο 16χρονο αγγελούδι.

Το star.gr επικοινώνησε με εκπαιδευτικό της Γλυφάδας και φίλο της οικογένειας της Σταυρούλας, του οποίου η μικρή κόρη ήταν συμμαθήτρια με την Σταυρούλα, και μας μετέφερε τις συγκλονιστικές σκηνές που έλαβαν χώρα στην κηδεία.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ
«Όλη η Γλυφάδα ήταν στην κηδεία, ο Μητροπολίτης, οι ιερείς, όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς. Μίλησαν πολλοί εκπαιδευτικοί. Μάλιστα ένα γκρίζο περιστέρι φτερούγισε πάνω από το φέρετρο. Ήταν πολύ παράξενο. Στάθηκε πάνω στο φέρετρο, φτερούγισε και ξαναγύρισε δυο φορές. Η μεγάλη αδερφή (της Σταυρούλας) κρατούσε το μικρό αδερφάκι και το αγκάλιαζε κλαίγοντας».

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ
Όπως μας περιέγραψε ο φίλος της οικογένειας της 16χρονης, η κόρη του (που ήταν συμμαθήτρια με την Σταυρούλα), όπως και πολλά άλλα παιδιά ήταν μπροστά όταν συνέβη το μοιραίο:

«Ήταν μπροστά όταν έσβησε. Τραβάγανε video εκείνη την ώρα για τα μαλλιά της, για το “τι ωραία που είναι τα μαλλιά μου”. Ένα λεπτό πριν. Και ξαφνικά η Σταυρούλα λιποθυμάει, ενώ πριν μιλούσανε και γελούσανε».

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΕΟ
Τέλος, ο εκπαιδευτικός και φίλος της οικογένειας, δήλωσε στο star.gr πως οι γονείς της 16χρονης που είναι συνάδελφοι του δάσκαλοι και οι δυο, «είναι πάρα πάρα πολύ δυνατοί. Πιστεύουν πολύ στην εκκλησία, στην Ανάσταση και στην αιώνια ζωή. Ότι θα ξαναβρεθούν όλοι μαζί».

Μάλιστα μας είπε πως έχουν άλλα πέντε παιδιά (2 μικρά αγόρια και 3 μεγάλα κορίτσια), τα οποία «είναι όλα καταπληκτικά, εξαιρετικά. Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια».

Να αναφέρουμε τέλος, πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκε ο ξαφνικός θάνατος της 16χρονης μαθήτριας, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη-star.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.