Γλυφάδα: Γιατί ο Παπανικολάου “τράβηξε το αυτί” του εργολάβου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το αυτί του εργολάβου που ασφαλτόστρωσε την οδό Φοίβης, τράβηξε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του έργου, εμφανίστηκαν προβλήματα που οφείλονταν σε αστοχία υλικού. Ο δήμαρχος απαίτησε από τον εργολάβο, να μην κάνει μπαλώματα αλλά να ασφαλτοστρώσει από την αρχή τον δρόμο.

Δείτε τι δήλωσε για το περιστατικό ο Γιώργος Παπανικολάου:

“Πρέπει ένα πράγμα να γίνει καθαρό σε όλους:

Όσον αφορά στα έργα που πραγματοποιεί ο Δήμος Γλυφάδας, με χρήματα των δημοτών μας, δεν δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας. Μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει όποιος περάσει σήμερα από την οδό Φοίβης. Η ασφαλτόστρωση που είχε πραγματοποιηθεί πρόσφατα παρουσίασε προβλήματα λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωσή της, που οφειλόντουσαν και στην κακοκαιρία και σε αστοχία υλικού.

Notia.gr – Μένεις στα Νότια Προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου.

Δεν πήγαμε να κάνουμε μπαλώματα, ούτε φυσικά να επιβαρύνουμε περισσότερο το Δήμο μας: Απαιτήσαμε από τον εργολάβο, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για το Δήμο, να ασφαλτοστρώσει από την αρχή όλο το δρόμο. Και έτσι έγινε – και οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο εργολάβος το έπραξε χωρίς καθυστέρηση.
Ξεκινάμε προσεχώς την ασφαλτόστρωση σε όλη την οδό Γούναρη και ασφαλώς με αποκατάσταση στα πεζοδρόμια που έχουν πρόβλημα. Συνεχίζουμε μέρα με τη μέρα, με μικρά και μεγάλα έργα, ώστε η Γλυφάδα μας να έχει την εικόνα που της αξίζει”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.