Άλιμος: “Παρέλαση” για τους οικιακούς κάδους ανακύκλωσης




 

Πάνω από 200 κάδοι οικιακής ανακύκλωσης μοιράστηκαν χθες, μετά το τέλος της αποκριάτικης παρέλασης. Η διανομή έγινε στην οδό Θουκυδίδου.

Πρόκειται για ελαφρούς και κατάλληλου σχήματος κάδους, μέσα στους οποίους συλλέγονται χύμα οικιακά απορρίμματα που μπορούν να ανακυκλωθούν (περιοδικά, τενεκεδάκια μπίρας, πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια κ.λπ.).

“Ο κόσμος έχει βγει έξω και αποφασίσαμε να μοιράσουμε σήμερα τους κάδους. Για να μαθαίνουν και τα παιδιά και να συνηθίσουν σε ένα καινούριο τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων. Είδατε την ανταπόκριση που υπάρχει” είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

Οι κάδοι, όταν γεμίσουν, αδειάζονται χύμα στους δημοτικούς μπλε κάδους ανακύκλωσης της γειτονιάς, για να παραληφθούν από το ειδικό απορριμματοφόρο.
Όποιος θέλει να προμηθευτεί μπορεί να επισκεφθεί το Δημαρχείο (9 π.μ. – 5 μ.μ.), στον 4ο όροφο. Πριν από την παραλαβή θα συμπληρώνεται σχετική υπεύθυνη δήλωση. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 2008037.

 

Την ευθύνη για τη διανομή είχαν η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Βράνη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνος Γαρυφαλάκης και η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του δήμου, Μαρία Λιαναντωνάκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.