Αδικαιολόγητη ολιγωρία της ΕΤΑΔ για το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου




H μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση της υπογραφής της σύμβασης για την παραχώρηση της διοίκησης και της διαχείρισης των ακτών Αλίμου, από την ΕΤΑΔ ΑΕ στο Δήμο Αλίμου, θα συζητηθεί απόψε ως έκτακτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Έχουν περάσει 5 μήνες από την ημέρα που ανακοινώθηκε από το Μαξίμου, στον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη η παραχώρηση των παραλιών και δεν έχει γίνει καμία κίνηση από τη διοίκηση της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.

Η μόνη σύμβαση που υπεγράφη στις 8 Φεβρουαρίου ήταν με το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (μία από τις πέντε συμβάσεις), που αφορά την παραχώρηση της Δυτικής Παραλίας Βάρκιζας. Ούτε και με τον δήμο Γλυφάδας η ΕΤΑΔ έχει προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης.

Στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο  αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί ο δήμος προκειμένου να υπογραφεί άμεσα η σύμβαση παραχώρησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άλιμος: Η ιστορική συνεδρίαση για την παραχώρηση του παραλιακού μετώπου – Παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές (VIDEO)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.