Kωνσταντάτος σε Μουζάλα: “Να τιμήσετε την υπογραφή σας”




Nα τιμήσει την υπογραφή του και να προχωρήσει άμεσα στην εκκένωση του καταυλισμού στο Ελληνικό, ζητάει από  υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στον υπουργό, ο δήμαρχος αναφέρεται στη δέσμευση Μουζάλα, για εκκένωση του Ελληνικού, τον Μάρτιο του 2016.

“Αναρωτιόμαστε κύριε υπουργέ πότε θα κάνετε το δικό σας καθήκον δεδομένου ότι ο πολιτικός κρίνεται από την συνέπεια λόγων και έργων. Δεν ζητάμε από εσάς άλλη μια πολιτική δέσμευση” αναφέρει ο Γιάννης Κωνσταντάτος.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή διαμαρτυρίας:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας θυμίσω τον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης τον οποίο προφανώς έχετε λησμονήσει .

Ο Δήμος μου, με εξαίρεση τα ακριτικά νησιά μας, από τον Σεπτέμβριο του 2015 είναι ο “πρωταθλητής “Δήμος στη φιλοξενία χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων υπό τις γνωστές τραγικές συνθήκες .

Η “Ειδομένη” τερματίστηκε, ο Πειραιάς άδειασε, το “Ελληνικό” όμως παραμένει, παρά την δέσμευση σας για εκκένωση του χώρου τον Μάρτιο του 2016 .

Ως Δήμος, εδώ και 15 μήνες κάνουμε το ανθρωπιστικό μας καθήκον υποστηρίζοντας υλικοτεχνικά τον καταυλισμό, καθήκον που θα συνεχίσουμε να επιτελούμε .

Αναρωτιόμαστε κύριε υπουργέ πότε θα κάνετε το δικό σας καθήκον δεδομένου ότι ο πολιτικός κρίνεται από την συνέπεια λόγων και έργων Δεν ζητάμε από εσάς άλλη μια πολιτική δέσμευση .

Καλούμε την πολιτεία και τον σύλλογο των Δήμων της Αττικής να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και από εσάς προσωπικά να τιμήσετε την υπογραφή σας για την εκκένωση του καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών που “υποτίθεται” θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί από τον περασμένο Μάρτιο .

Κύριε Υπουργέ σας εύχομαι Καλή Χρονιά με ειρήνη σε όλο τον κόσμο !

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Κωνσταντάτος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.