Παράσταση για παιδιά της ομάδας «Αστροναύτες»

Τη θεατρική παράσταση «Μίλα, μήλα μαγικά», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά, τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, στις 18:00 στο 2ο Λύκειο Αγ. Δημητρίου (πλατεία Άρη Βελουχιώτη)
Ο Μπόμπο, ο αφελής και ευκολόπιστος ήρωας του έργου, αποφασίζει να κόψει τα δέντρα για να φτιάξει φράχτες που θα τον προστατέψουν από έναν μεγάλο μπελά που πλησιάζει.
Ο κόσμος όμως, για κακή του τύχη, σταματάει να γυρνά και έτσι ο Μπόμπο μαζί με το φεγγάρι ταξιδεύουν μέχρι το σκοτεινό βουνό.

Οι ήρωες θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλα αινίγματα. Ποιο είναι το μυστικό του βωβού μάστορα; Τι σημαίνουν τα τρία μήλα;

Ποιο είναι τελικά το μαγικό που κάνει τον κόσμο να γυρνά; Μετά από πολλές περιπέτειες και με την βοήθεια τριών ζώων και του αινιγματικού μάστορα, το μυστικό αποκαλύπτεται.

Αρκεί ένα μήλο να μοιραστεί στην μέση για να ξαναρχίσει ο κόσμος να γυρνά και να επιστρέψει η Άνοιξη στην γη;

Ένα παραμύθι που φωτίζει τις σύγχρονες αγωνίες μας με χιούμορ και τρυφερότητα και προσεγγίζει την ανάγκη για επικοινωνία με έναν πρωτότυπα αισιόδοξο τρόπο.

Μια ιστορία που αποδεικνύει ότι μπορεί μια δύσκολη συνθήκη να γίνει αφορμή για μια καινούρια αρχή.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X