Γλυφάδα: Τετ α τετ με τους διαρρρήκτες




Λαχτάρησε ένα ανδρόγυνο- ιδιοκτήτες ενός διαμερίσματος τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αγίου Νεκταρίου στην Άνω Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο το απόγευμα γύρω στις 7.30, ο σύζυγος αφού έκλεισε το σπίτι του, πήγε να πάρει με το αυτοκίνητο τη γυναίκα του που βρισκόταν σε εξωτερικές δουλειές (πιθανότατα σε σούπερ μάρκετ) στην περιοχή. Ο χρόνος απουσίας του δεν ξεπέρασε- σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία- τα 30 λεπτά.

Κατά την επιστροφή όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Αφού στάθμευσε το αυτοκίνητό του παρατήρησε ότι το εξώφυλλο της πόρτα του μπαλκονιού ήταν ανοιχτό… Και πριν προλάβει ν’ αντιδράσει είδε τέσσερα άτομα να ξεπετάγονται από το σπίτι του και να τρέχουν προς τα στενά.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι διαρρήκτες είχαν στήσει ενέδρα περιμένοντας την έξοδο του ιδιοκτήτη. Όταν αυτό συνέβη εισέβαλαν στο σπίτι αρπάζοντας χρυσαφικά και μετρητά. Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγει το οικείο αστυνομικό τμήμα.

ΠΗΓΗ: glyfada24.gr

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.