Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου: Συμφώνησαν για καλύτερη συνεννόηση και συνεργασία




Ομόφωνη απόφαση για το θέμα των απουσιών των δημοτικών συμβούλων, εξεδόθη αργά χθες το βράδυ, από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου.

Όλες οι παρατάξεις συμφώνησαν ότι, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώτα Προυντζοπούλου, είχε ενημερωθεί προφορικά από τους δημοτικούς συμβούλους, για τις απουσίες τους και τις είχε κρίνει δικαιολογημένες, γεγονός που δεν γνώριζε ο νέος πρόεδρος, Μάνος Γαρυφαλάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ:

Μετά τη διεξοδική συζήτηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο δόθηκαν διευκρινίσεις, από τις οποίες προέκυψε ότι κατά το χρόνο που είχαν πραγματοποιηθεί οι απουσίες είχε ενημερωθεί προφορικά η τότε Πρόεδρος του Δ.Σ., η οποία τις είχε κρίνει δικαιολογημένες.

Τα γεγονότα αυτά δεν ήταν γνωστά στο νέο Προεδρείο του Δ.Σ. και θα διαβιβαστούν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής προς γνώση και για τις περαιτέρω ενέργειες.
Όλες οι παρατάξεις συμφωνούν να επιδιώξουν καλύτερη συνεννόηση και συνεργασία για την επίτευξη άρτιας και αρμονικής διοικητικής και πολιτικής λειτουργίας των συλλογικών οργάνων και συνολικά του Δήμου.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.