Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου: Μαρίνα, ΦΑΜΑΡ και γήπεδα τα βασικά θέματα (δείτε live)


H αναβάθμιση των γηπέδων ποδοσφαίρου, η μονάδα παρασκευής φαρμάκων στις εγκαταστάσεις της ΦΑΜΑΡ και ο διαγωνισμός για την μαρίνα Αλίμου, είναι τρία από τα βασικά θέματα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ.

Δείτε όλα τα θέματα:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΘΕΜΑ 1οΑποδοχή ποσού 71.800,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2017,  για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων μας.
ΘΕΜΑ 2οΈγκριση όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλίμου και Περιφέρειας Αττικής για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΙΜΟΥ» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για υπογραφή της, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μας και αναπληρωτή αυτού.
ΘΕΜΑ 3οΈγκριση της απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής «Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με τον χαρακτηρισμό τμήματος της οδού Ανδρέα Κάλβου μεταξύ των Ο.Τ.376 και 376α ως πεζόδρομου».
ΘΕΜΑ 4οΈγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Μικροεπισκευές και μικροεπ-εκτάσεις του δικτύου ομβρίων σε διάφορα σημεία του Δήμου».
ΘΕΜΑ 5οΧορήγηση νέας άδειας αποκλειστικής θέσης στάθμευσης.
ΘΕΜΑ 6ο1η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.
ΘΕΜΑ 7ο1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλίμου έτους 2017.
ΘΕΜΑ 8οΓνωμοδότηση σχετικά με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εταιρείας ΦΑΜΑΡ Α.Β.Ε. στο Δήμο Αλίμου με τίτλο έργου “Εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας φαρμακευτικών και υπό έρευνα φαρμακευτικών προϊόντων”.
ΘΕΜΑ 9οΈγκριση υποχρεώσεων από ανεξόφλητα παραστατικά παρελθόντων οικονομικών ετών έως 31/12/2016 (κεκλεισμένες χρήσεις).
ΘΕΜΑ 10οΤοποθέτηση δύο προκατασκευασμένων αιθουσών στον κοινόχρηστο χώρο στο ΟΤ 123.
ΘΕΜΑ 11οΝομική υποστήριξη του Δήμου Αλίμου εν όψει της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης – επένδυσης του ΤΑΙΠΕΔ για τη Μαρίνα Αλίμου (ιδίως για την κατοχύρωση οικονομικού πόρου από τη Μαρίνα υπέρ του Δήμου, εντός του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου περί ΤΑΙΠΕΔ, ΕΤΑΔ, ΟΤΑ κ.λπ.) – Αντιμετώπιση της υπόθεσης από εξωτερικό δικηγόρο και ορισμός αμοιβής του.
ΘΕΜΑ 12οΕνημέρωση-απόφαση επί της επικείμενης αγοραπωλησίας, με πωλητές τους κυρίους Δεμενόπουλο και Λημνιού, σε σχέση με τα τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου που πρόκειται να μεταβιβασθούν στο Δήμο Αλίμου.
ΘΕΜΑ 13οΝομική αντιμετώπιση του θέματος που αφορά τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εταιρείας ΦΑΜΑΡ Α.Β.Ε. στο Δήμο Αλίμου με τίτλο έργου “Εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας φαρμακευτικών και υπό έρευνα φαρμακευτικών προϊόντων”. Ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη και ορισμός αμοιβής του.
ΘΕΜΑ 14οΝομική αντιμετώπιση του θέματος δημιουργίας από ιδιώτη, μικτού πρατηρίου υγραερίου και υγρών καυσίμων. Ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη και ορισμός αμοιβής του.
ΘΕΜΑ 15οΑίτηση ασκούμενου δικηγόρου για καταβολή του επιδόματος τυφλότητας.
ΘΕΜΑ 16οΚοπή (2) δέντρων (ενός πεύκου και μιας ελιάς) επί της οδού Ταξιαρχών 21 και Κορυτσάς.
ΘΕΜΑ 17οΑποδοχή ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2017,  για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών.
ΘΕΜΑ 18ο“Α’ Κατανομή λειτουργικών δαπανών για λειτουργικές δαπάνες Σχολικών μονάδων στις Σχολικές Επιτροπές σύμφωνα με την αρ. πρωτ 703/17-01-2017 Απόφαση Υπ.Εσ».

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X