Άλιμος: Ένοπλη ληστεία στο πρακτορείο του Αντώνη Βλοντάκη, στο Πανί (VIDEO)




Θύμα ληστείας έπεσε ο διεθνής πολίστας Αντώνης Βλοντάκης όταν ένας κουκουλοφόρος εισέβαλε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στον Άλιμο (λεωφόρος Ιωνίας 175) και με την απειλή όπλου άρπαξε από το ταμείο τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο κουκουλοφόρος μπήκε στο πρακτορείο λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου κρατώντας ένα πιστόλι. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, του Βαγγέλη Γκούμα, στο STAR, ο συνεργός του φύλαγε τσίλιες στην είσοδο. Και οι δύο φορούσαν κουκούλες full face.

Ο υπάλληλος του καταστήματος τρομαγμένος σήκωσε τα χέρια ψηλά, ενώ ο ληστής του ζήτησε να τον πάει στο ταμείο.

Άρπαξε τα χρήματα, περίπου 2.500 ευρώ, και εξαφανίστηκε με τον συνεργό του τρέχοντας προς την οδό Μυρτιδιωτίσσης.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του STAR από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος…

Όπως είπε, ο διεθνής πολίστας στο notia.gr, είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε τρία χρόνια, που το πρακτορείο γίνεται στόχος ληστών.

Την πρώτη φορά είχαν ληστέψει το πρακτορείο όταν βρισκόταν στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Κάσου. Eίχαν απειλήσει τον ίδιο υπάλληλο με όπλο και είχαν κλέψει από ταμείο τις εισπράξεις.

Πριν από ένα μήνα άλλαξε έδρα και μεταφέρθηκε στο Πανί.

Οι ληστές, που δεν αποκλείεται να είναι οι ίδιοι,  εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι λόγω του κρύου δεν κυκλοφορούσε κόσμος στην περιοχή. Πριν από λίγες ημέρες διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι της περιοχής. Ο Αντώνης Βλοντάκης προέτρεψε τους πελάτες του που μένουν στο Πανί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άλλαξε έδρα ο Αντώνης Βλοντάκης

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.