Βούλα: Πατέρας έβαζε το παιδί του να ζητιανεύει στα φανάρια




Συνελήφθη  στη Βούλα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 34χρονος υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, στις 22 Δεκεμβρίου,  αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν στην περιοχή της Βούλας, να βγαίνει από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 34χρονος, ένα ανήλικο αγόρι το οποίο στη συνέχεια επαιτούσε, από οδηγούς διερχόμενων αυτοκινήτων, στο φανάρι που βρίσκεται στο σημείο.

Ο 34χρονος συνελήφθη και  οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βούλας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανήλικος είναι γιος του 34χρονου και ο ίδιος σε προγενέστερο χρόνο και σε φανάρια της ίδιας περιοχής, είχε αφήσει άλλους τρεις (3) ανήλικους ομοεθνείς του, με σκοπό επίσης την επαιτεία.

Όπως διαπιστώθηκε, ο κατηγορούμενος μετέφερε με το φορτηγό, σε καθημερινή βάση, τους ανήλικους σε διάφορα σημεία της Αθήνας με σκοπό την επαιτεία και την περαιτέρω οικονομική εκμετάλλευση αυτών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.