Έσωσαν γατάκι που ήταν εγκλωβισμένο για 4 ημέρες (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το ανθρώπινο τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι στο δήμο Αλίμου. Έσωσαν ένα γατάκι που ήταν εγκλωβισμένο για 4 ολόκληρες μέρες, στα κλαριά ενός πεύκου, σε ύψος 10 μέτρων!

Την περιπέτεια του γατιού περιέγραψε στην ομάδα ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ, ο δάσκαλος Ηλίας Καθαρόπουλος, ο οποίος ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες από την επιχείρηση απεγκλωβισμού:

Το Σάββατο το μεσημέρι, παραμονή Χριστουγέννων, ένα γατί ανέβηκε στο πεύκο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας.

Την Κυριακή το ακούγαμε να νιαουρίζει. Ελπίζαμε ότι κάποια στιγμή θα κατέβει.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι είχε ανέβει στα πιο ψηλά κλαριά, στα 9 – 10 μέτρα και ήταν φανερά εξαντλημένο.
Πήραμε τηλ. την Πυροσβεστική που μας παρέπεμψε στο Δήμο Αλίμου. Πήραμε κι εκεί, αλλά φυσικά ήταν όλα κλειστά. Βρήκαμε το τηλ. φιλοζωικών συλλόγων αλλά έβγαινε τηλεφωνητής. Πήραμε το Αστυνομικό Τμήμα και μας είπαν να πάρουμε την Πυροσβεστική!!! Ξαναπήραμε την Πυροσβεστική και μας είπαν να κάνουμε υπομονή και θα κατέβει μόνο του…

Απελπισμένοι, πήραμε τηλ. τη φίλη και φιλόζωη Stamatia Giannoutsou η οποία κατέφτασε με μια φίλη της, οπλισμένη με γατοτροφές και μάταια πάλεψε για ώρα να πείσει τη γάτα να κατέβει.
Σήμερα, 4η μέρα, το γατί, εξαντλημένο τελείως, είχε εγκλωβιστεί στα κλαριά που “βλέπουν” στο μπαλκόνι μας και μας κοίταζε βγάζοντας χαμηλούς ήχους.

Πήραμε το Δήμο Αλίμου τηλ. και σε 10 λεπτά ήρθε το γερανοφόρο όχημα του Δήμου. Ένας από τους υπαλλήλους, με τρυφερότητα και αγάπη έσωσε το άτακτο γατί…

Συγχαρητήρια στο Δήμο μας για την άμεση ανταπόκρισή του!!! Συγχαρητήρια και στο πλήρωμα του οχήματος!!! Καλές γιορτές σε όλους!!!

Tην περασμένη βδομάδα ένα εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου είχε μαζέψει ένα σκυλάκι από το δρόμο που κινδύνευε να το πατήσουν αυτοκίνητα και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.