“Ο καλύτερος δήμαρχος Αλίμου”




alikolaz

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του 5ου δημοτικού σχολείου Αλίμου, άναψε το μεσημέρι της Κυριακής, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων ήταν άψογο και τα παιδιά πέρασαν μια υπέροχη Κυριακή. Ο δήμαρχος με μεγάλη χαρά φόρεσε την κονκάρδα που του έφτιαξαν τα παιδιά και έγραφε: ¨Ο Καλύτερος Δήμαρχος Αλίμου”.

“Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου για την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή σήμερα το μεσημέρι” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

“Τα ευχαριστώ πολύ και για το μοναδικό δώρο που μου έφτιαξαν, με συγκίνησαν πολύ!! Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και ένα ξεχωριστό bazaar, ήταν μια υπέροχη πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων του 5ου Δημοτικού Αλίμου. Μπράβο και του χρόνου”

Στους χώρους του σχολείου ήταν τοποθετημένο και το καλάθι του “Άθλου Ζωής” για την εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου (Ελ. Βενιζέλου & Θεσσαλίας), με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου.

ali6

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου στηρίζει τον “Αθλο Ζωής” Μπράβο και ευχαριστούμε!
Όλος ο Αλιμος μία Οικογένεια!!! έγραψε στη σελίδα του στο facebook o πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ali5

Φωτογραφίες: Νίκος Αλβανός, αντιπρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου

ali4

ali2

ali3

ali7

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Konstantinos Damianopoulos

ali8 ali9 ali10

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.