Eλληνικό – Αργυρούπολη: Όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις




asteargykolaz

20 εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο δήμος Eλληνικού – Αργυρούπολης για μικρούς και μεγάλους από τις 9 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουρίου με στόχο να προσφέρει χαρά και ψυχική ανάταση σε όλη την οικογένεια.

Παρέλαση Ξωτικών, kids Festival με διαδραστικά παιχνίδια και τον τροχό της τύχης, Παραμύθια και Μαμόγεροι, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες με πλήθος μουσικών συνόλων, Ευτυχούπολη με σοκολατοκατασκευές και ζαχαρωτά , δώρα και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους όσους θα συμμετάσχουν στο πλούσιο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με αγάπη και πολύ μεράκι για όλους.
Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα στην Διεύθυνση http://online.anyflip.com/hgxs/ogrz/mobile/index.html#p=6

Με τον νέο μας στολισμό που ολοκληρώνεται την Παρασκευή προσπαθήσαμε να δώσουμε χρώμα και χαρά σε όλους τους κατοίκους μας σε μια εποχή που το γκρίζο κυριαρχεί. Τα αστέρια μας φυσικά δεν είναι άλλα από τα παιδιά μας τα οποία θα βρουν πλούσιες εκδηλώσεις τις επόμενες ημέρες.
Καλές γιορτές σας περιμένουμε όλους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.