Ελληνικό-Αργυρούπολη: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




arxri11

Άρχισαν χθες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με χρώματα, πυροτεχνήματα και μουσική, δεκάδες μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία, στόλισαν 15 δέντρα, με στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά και διασκέδασαν με διάφορες εικαστικές δραστηριότητες.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνστατάτος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με αγάπη και οικογενειακή ευτυχία.

arxri4

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

arxri2

arxri2

arxri3

arxri6

arxri7

arxri8

arxri9

 

arxri10

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα:

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Α) “Χριστουγεννιάτικη παρέλαση των ξωτικών” – ώρα : από 10.30 έως 13.30 Ελληνικό στην Λ. Ιασωνίδου και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Μία διαφορετική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Λ. Ιασωνίδου αποτελούμενη από ένα ξωτικό που θα ανοίξει την παρέλαση και θα παίζει ταμπούρο, έναν ιπτάμενο ξυλοπόδαρο, μία μασκότ, ο αγαπημένος όλων μας Άγιος Βασίλης, και δύο ξωτικούλια που θα μοιράζουν γλυκές λιχουδιές στους περαστικούς και θα δίνουν ευχές και γλυκάκια στα μαγαζιά!.Η παρέλαση θα ολοκληρωθεί στο κέντρο της πλατείας Εθνικής Αντίστασης και εκεί θα πραγματοποιηθεί μια παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση ‘Το ξωτικό των Χριστουγέννων’όπου ένα σκανταλιάρικο ξωτικό που θα κάνει κωμικά μαγικά και ζογκλερικά, παιχνίδια επιδεξιότητας και διαγωνισμούς ,όπου σε όλα θα συμμετέχουν και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι μας φίλοι.
Το ξωτικό μας υπόσχεται ένα χιουμοριστικό πρόγραμμα με κωμικές ατάκες και έξυπνα λογοπαίγνια.Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει dj .

Β) Προβολή Χριστουγεννιάτικης παιδικής κινηματογραφικής ταινίας “ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ”
ώρα : 18:00 Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” Κύπρου 68 (πλ. Δημαρχείου).

asteargykolaz

20 εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο δήμος Eλληνικού – Αργυρούπολης για μικρούς και μεγάλους από τις 9 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουρίου με στόχο να προσφέρει χαρά και ψυχική ανάταση σε όλη την οικογένεια.

Παρέλαση Ξωτικών, kids Festival με διαδραστικά παιχνίδια και τον τροχό της τύχης, Παραμύθια και Μαμόγεροι, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες με πλήθος μουσικών συνόλων, Ευτυχούπολη με σοκολατοκατασκευές και ζαχαρωτά , δώρα και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους όσους θα συμμετάσχουν στο πλούσιο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με αγάπη και πολύ μεράκι για όλους.
Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα στην Διεύθυνση http://online.anyflip.com/hgxs/ogrz/mobile/index.html#p=6

Με τον νέο μας στολισμό που ολοκληρώνεται την Παρασκευή προσπαθήσαμε να δώσουμε χρώμα και χαρά σε όλους τους κατοίκους μας σε μια εποχή που το γκρίζο κυριαρχεί. Τα αστέρια μας φυσικά δεν είναι άλλα από τα παιδιά μας τα οποία θα βρουν πλούσιες εκδηλώσεις τις επόμενες ημέρες.
Καλές γιορτές σας περιμένουμε όλους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.