Χριστούγεννα στην Παιδική Βιβλιοθήκη Αλίμου
vivlioalimoskolaz

Αυτά τα Χριστούγεννα σε περιμένουμε στην Παιδική Βιβλιοθήκη Αλίμου για να ζήσουμε, παρέα, όμορφες δημιουργικές στιγμές σε μία σειρά εκδηλώσεων.

15/12 – 22/12: Δωρίστε ένα αγαπημένο σας βιβλίο στα παιδιά της Παιδόπολης«Άγιος Ανδρέας». Ελάτε μαζί με το βιβλίο σας, να του βάλουμε ωραίο περιτύλιγμα και γιορτινή καρτούλα, για να γίνει ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους μικρούς μας φίλους στη Παιδόπολη.

15/12 – 22/12:Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα “Η Ευχή μου αυτά τα Χριστούγεννα”, για παιδιά έως 12 ετών, με πολλά δωράκια.

15/12 & 21/12 | 10:30 – 12:00: Αφήγηση Παραμυθιών με την εμψυχώτρια Μάρω Μάνθου. Ελάτε να περιηγηθούμε στο κάστρο της μάγισσας Φρικαντέλα και να γνωρίσουμε τον ξακουστό φον Μελομακαρόνη, να παίξουμε και να γελάσουμε!

16/12 | 10:30 – 12:00: Διαδραστική Παρουσίαση του Παιδικού Βιβλίου «Τα δάκρυα της ζωής» με την συγγραφέα Στέλλα Αρβανίτη. «Ένα τρυφερό παραμύθι για τρεις αδελφές ψυχές, τρεις πεταλούδες που ξεκινούν το ταξίδι της ζωής και της ενηλικίωσης μέσα στο δάσος, με τους κινδύνους και τις περιπέτειες που καραδοκούν. Θα τα καταφέρουν να μάθουν τι σημαίνει αγάπη, φιλία, σεβασμός και πώς μπορεί να συνεχίσει κάποιος να πετάει ακόμα κι αν χάσει το φτερό του;» (Γ’ Βραβείο Π.Ε.Λ. 2015)

19/12 & 22/12 | 10:30 – 12:00: Διαδραστική Παρουσίαση του Παιδικού Βιβλίου «Πλανητόσπιτο» με την συγγραφέα Χάτζη Φύλαξ. «Ο πλανητοφρουρός θέλει να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα που να φροντίζει και να αγαπά τον πλανήτη γη. Έχει μεγάλη αποστολή και χρειάζεται πολλούς συνεργάτες και βοηθούς. Ήδη έχει τις πλανητονεράιδες και τη δική του ομάδα. Μήπως όμως θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος στην ομάδα του και να συμμετέχεις στην πλανητοαποστολή;»

20/12 | 10:30 – 12:00: Διαδραστική Παρουσίαση του Παιδικού Βιβλίου «Χριστούγεννα στο δάσος» με την συγγραφέα Σγουρή Γεωργιάδη. «Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ γεμάτο τρυφερότητα και μηνύματα για την αγάπη και την φιλία. Μια ξεχωριστή ιστορία που, μέσα στο επίκαιρο πνεύμα των ημερών, θέτει ως στόχο να στείλει και να ακουστεί ένα σπουδαίο οικολογικό μήνυμα.»

27/12 & 28/12 | 11:00 – 12:00: Μυστική Ανταλλακτική Παιδική Βιβλιοθήκη. Φέρτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ένα βιβλίο σας έτοιμοι για ένα ραντεβού στα τυφλά με ένα βιβλίο που δεν έχετε διαβάσει. Θα ανταλλάξετε το βιβλίο σας με ένα βιβλίο της βιβλιοθήκης μας που θα το διαλέξετε στην τύχη με καλυμμένο το εξώφυλλο, για να γίνει το αγαπημένο σας μυστικό ανάγνωσμα. Γιορτινές κατασκευές και αφήγηση παραμυθιών περιμένουν τους “ΜΙΚΡΟΥΣ μεγάλους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ”.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Για παιδιά 3 – 12 ετών

Παιδική Βιβλιοθήκη Αλίμου

Λεωφόρος Ιωνίας 24 Άνω Καλαμάκι Τηλέφωνο 210. 9833399

facebook

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.