Άνω Γλυφάδα: Επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του Τάσου Ταστάνη
tastanisoasa1

Μια ομάδα ατόμων που φορούσαν κράνη και κουκούλες έσπασε το αυτοκίνητο του προέδρου του ΟΑΣΑ και δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας, Τάσου Ταστάνη, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του σπιτιού του και πέταξε κόκκινες μπογιές, περίπου στις 10μ.μ. το βράδυ της Κυριακής.

Ο Τάσος Ταστάνης και η οικογένεια του βρίσκονταν στο χώρο κατά τη διάρκεια του βανδαλισμού.

Για την επίθεση ενημερώθηκε η αστυνομία που βρίσκεται στο σημείο και η πολιτεία.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ «η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχε αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει» τόνισε ο Τ. Ταστάνης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους» σχολίασε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ σχετικά με τα άτομα που έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του «ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον βανδαλισμό

Οι μαφιόζικου τύπου βανδαλισμοί δεν εκφοβίζουν κανένα!

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας καταδικάζει με βδελυγμία τον μαφιόζικου τύπου βανδαλισμό του αυτοκινήτου του σ. Τ. Ταστάνη έξω από την οικία του.
Η υποκρυπτόμενη σύνδεση με κύκλους που θέλουν να αποτρέψουν την εξυγίανση και την αναβάθμιση του έργου των δημόσιων συγκοινωνιών θα βρει τους πολίτες και το μαζικό κίνημα απέναντι . Οι σκοτεινές εποχές των τραμπουκισμών έχουν παρέλθει και βρίσκουν τους πολίτες αποφασιστικά αντίθετους, δεν τους εκφοβίζουν αλλά τους συσπειρώνουν για να πάμε αυτή την κοινωνία μπροστά βγάζοντας τη χώρα από την κρίση με τους πολίτες όρθιους.
Γλυφάδα 5/11/2016

Ακολουθεί ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.