Ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στο δήμου Αλίμου




Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλίμου καταγγέλλει ως αναίτια, αδικαιολόγητη και συκοφαντική την επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι – παιδαγωγοί των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.
Οι καταγγελίες ελάχιστων γονέων που στρέφονται εναντίον συναδέλφων, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για τον σκοπό που εξυπηρετούν, δεδομένου ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η αλήθεια είναι ότι το σύνολο των συναδέλφων παιδαγωγών, όπως και όλοι οι συνάδελφοι στους Παιδικούς Σταθμούς έχοντας 600 παιδιά στην μέριμνά τους, με απόλυτη συναίσθηση της υψηλής ευθύνης της αγωγής και της φροντίδας τους, εκπληρώνουν το έργο τους με αμέριστο σεβασμό κι επαγγελματισμό προς όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Αλίμου,
Το σύνολο των γονέων που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, συμπαραστέκονται στο δύσκολο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι προσπαθώντας να καλύψουν και τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν, ενώ τους αναγνωρίζουν ότι αυτό το καταφέρνουν με φιλότιμες προσπάθειες σε υπερθετικό βαθμό.
Οι εργαζόμενοι στον Παιδικό Σταθμό, αλλά και όλοι οι συνάδελφοι στις υπηρεσίες του Δήμου, κάτω από τις άσχημες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια από την συνεχιζόμενη μνημονιακή πολιτική, παλεύουν καθημερινά να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των δημοτών προσφέροντας ποιοτικές, δημόσιες και κοινωνικές υπηρεσίες.
Δε θα δεχτούμε σε καμιά περίπτωση την στοχοποίηση του ρόλου του Δημοσίου Υπαλλήλου και την προσπάθεια σπίλωσης συναδέλφων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλίμου στέκεται στο πλευρό όλων των συναδέλφων και θα δώσει την απάντηση που αρμόζει σε τέτοιες συκοφαντικές ενέργειες.
Καλούμε την Δημοτική αρχή να πάρει θέση και να προστατεύσει τους εργαζόμενους του Δήμου από αναληθείς και αναίτιες επιθέσεις, καθώς επίσης και να προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες με δημόσιο χαρακτήρα στους Δημότες.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.