Ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας για το «εντέλλεσθε»




Ο Γιάννης Κωνσταντάτος ζήτησε και πήρε την σχεδόν ομόφωνη συναίνεση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου ως δήμαρχος να δώσει εντολή στην οικονομική υπηρεσία του δήμου, να συμπληρώσει το ποσό που χρειάζεται για να καταβάλλονται μέχρι τον Ιούλιο οι μισθοί 43 συμβασιούχων στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου μας.

Εκφράσαμε χωρίς επιφύλαξη τη σύμφωνη γνώμη μας στην πράξη του «εντέλλεσθε» για να συνεχίσουν οι Παιδικοί Σταθμοί να λειτουργούν.

Το 2011 ο Χρήστος Κορτζίδης με ένα ανάλογο «εντέλλεσθε» κράτησε στη δουλειά πάνω από 100 συμβασιούχους για να μην καταρρεύσουν οι υπηρεσίες του δήμου. Αρχικά ο Γιάννης Κωνσταντάτος είχε δηλώσει την «ψυχή τε και σώματι» υποστήριξή του. Αργότερα όμως, το 2013, για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας, κατηγόρησε τον Χρήστο Κορτζίδη ότι «διατήρησε στο δήμο παράνομα συμβασιούχους, στερώντας τη δυνατότητα επιβίωσης και σε άλλους άνεργους νέους, που περίμεναν τη σειρά τους, με μη νόμιμες πληρωμές».

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να παραμείνει πιο σταθερός στην απόφασή του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.