“Η Ζωή είναι Ωραία στην Παραμυθούπολη”




zoidekkolaz1

Ο Άλιμος βάζει τα γιορτινά του και από τις 16 Δεκεμβρίου μετατρέπεται σε μια μαγευτική Παραμυθούπολη. Ετοιμαστείτε φέτος για τις πιο φωτεινές και γεμάτες χαμόγελα γιορτές.
Κορυφαία εκδήλωση η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στις 29 Δεκεμβρίου 2016.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ παράλληλα θα “τρέχει” και το πρόγραμμα “Η ζωή είναι ωραία” με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος “Η ζωή είναι ωραία”, θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.
Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.

Κάθε μήνα θα γίνεται ενημέρωση για τις δράσεις του επόμενου μηνός.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

zoidek1

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Θεατρική παράσταση
«Ένα εξοχικό παρακαλώ»
του Γιώργου Φειδά
Θέατρο Αθηνά

Επτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα, την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιος θα πάρει αυτό που θέλει, ποιος θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιος θα φύγει με τα λεφτά, ποιος με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα;

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος.
Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου κ.α.

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, στις 20:00 μ.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 12€.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

zoidek2

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Προχριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας»

Οι είκοσι δημότες που θα τηλεφωνήσουν πρώτοι θα συναντηθούν στο Δημαρχείο κι από κει μαζί με καλλιτέχνες θα κατευθυνθούν πεζοί στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» (Θουκυδίδου 82, Άλιμος), όπου μετά το παιχνίδι και τα τραγούδια θα «κεράσουν» στα παιδιά το γεύμα που θα έχει παραγγελθεί από τους υπεύθυνους της Παιδόπολης.
Τόπος συνάντησης: Δημαρχείο Αλίμου (Αριστοτέλους 53) στις 11:15π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής, έως την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

zoiek3

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για Παιδιά

«Παραμυθένιες Νότες»
Στο κτήμα Ζαχαίος στην Παιανία

Το κτήμα Ζαχαίος οργανώνει Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για παιδιά από 4 έως 11 ετών. Ελάτε να παίξουμε Θέατρο, να ψήσουμε και να γευτούμε πεντανόστιμα cap cakes! Να κατασκευάσουμε με τα χέρια μας στολίδια!  Και πάνω από όλα, να μην ξεχάσουμε να γράψουμε με κάθε λεπτομέρεια, το περίφημο γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 10:00 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Επιστροφή (αναχώρηση από την Παιανία): Περίπου 13:30 μ.μ.

Τιμή Συμμετοχής: 6,5 € για το κάθε παιδί, δωρεάν για τους ενήλικες.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

zoiek4

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Θεατρική παράσταση
«Δωδέκατη νύχτα»  William Shakespeare
Εθνικό Θέατρο

Δύο δίδυμα αδέλφια, ναυαγούν στις ακτές μιας μακρινής χώρας. Σ’ αυτή τη νύχτα, που κλείνει ο κύκλος των χριστουγεννιάτικων γιορτών, σ’ αυτή την παραμυθένια χώρα, πολλοί ερωτεύονται, πολλά μπερδεύονται, πολλοί φαντασιώνονται πολλά, πολλά είναι κρυμμένα έως ότου αποκαλυφθούν. Ο Σαίξπηρ αγγίζει με χιούμορ, μεγάλα θέματα όπως ο έρωτας, το πένθος για την απώλεια του, την εξουσία.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς
Ερμηνεύουν: Εύη Σαουλίδου, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Γιώργος Χρυσοστόμου κ.α.

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 18:45 μ.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 12€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

zoiek5

Παρασκευή 16 έως και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικες Γιορτές «Άλιμος μια Μαγευτική Παραμυθούπολη»

Η πόλη μας μεταμορφώνεται σε «Παραμυθούπολη» για να σας χαρίσουμε ένα διαφορετικό θέαμα με καθημερινές δραστηριότητες και φαντασμαγορικά events.
Ετοιμαστείτε φέτος για τις πιο φωτεινές και γεμάτες χαμόγελα γιορτές…. Άς υποδεχτούμε το 2017 με αισιοδοξία και θετική ενέργεια!
Κορυφαία εκδήλωση η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στις 29 Δεκεμβρίου 2016.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του δήμου μας www.alimos.gr, τις ειδικές αφίσες ή με μια βόλτα γεμάτη εκπλήξεις στους δρόμους της πόλης μας την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου!

savopoulos1

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.