Θετική εξέλιξη για το δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου




kolymvitiriopsila

Θετική εξέλιξη για το δημοτικό κολυμβητήριο, αποτελεί η στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη μαρίνα Αλίμου, που δημοσιεύτηκε στη διαύγεια. Σύμφωνα με τη μελέτη, που έγινε στα πλαίσια της προκήρυξης νέου διαγωνισμού για την παραχώρηση της μαρίνας σε επενδυτή, το κολυμβητήριο μένει στη θέση του και δεν μετακινείται.

“Το κολυμβητήριο όδευε προς κατεδάφιση και απομάκρυνση” επισήμανε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

“Δυστυχώς η προηγούμενη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, παρά την διαβεβαίωση του τότε προέδρου κ. Ταπραντζή, εδώ στο δημοτικό συμβούλιο, δεν είχε συμπεριλάβει το κολυμβητήριο στο master plan.

Eυτυχώς μόλις αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου καταφέραμε να μπλοκάρουμε το διαγωνισμό για την πώληση της μαρίνας με τα εξώδικα που στείλαμε σε όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν.

Τους είπαμε ότι εδώ θα έχετε πρόβλημα με το δήμο αν δώσετε προσφορά και ναυάγησε ο διαγωνισμός μετά από τρεις αναβολές. Οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον τωρινό πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, τον κύριο Πιτσιόρλα που μας άκουσε και αφήνει το κολυμβητήριο στη θέση του”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.