“Στα μεγάλα θέματα δεν υπάρχουν ούτε προσωπικές στρατηγικές, ούτε εγωισμοί”




kokorisaerodromio

Ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο στη Γλυφάδα, για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, με τη συμμετοχή και των τριών δήμων, προτείνει με επιστολή που έστειλε στους δημάρχους Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο Κώστας Κόκκορης. Ο πρώην δήμαρχος Γλυφάδας, στην επιστολή αναφέρει ότι διαφωνεί με το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας (σχετικά με τις ενέργειες κατασκευής Κέντρου Διαχείρησης Απορριμμάτων στην περιοχή της Ευρυάλης). 

“Σύσσωμη η αντιπολίτευση διαφωνήσαμε, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο ύφος ενός τέτοιου ψηφίσματος, που αναδεικνύει μια αντιπαλότητα και μετωπική σύγκρουση με τον όμορο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης” λέει ο Κώστας Κόκκορης και επισημαίνει ότι “το μέλλον είναι για όλους μας κοινό”.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Προς Δημάρχους,
Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου
Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο
Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Γλυφάδας, η διοίκηση κατέθεσε ψήφισμα για το θέμα του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων και ψηφίστηκε μόνο από την παράταξη του κύριου Παπανικολάου.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση διαφωνήσαμε, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο ύφος ενός τέτοιου ψηφίσματος, που αναδεικνύει μια αντιπαλότητα και μετωπική σύγκρουση με τον όμορο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Επειδή κάτι τέτοιο είναι πρωτοφανές και δεν συνάδει με την σύμπνοια που είχαμε κατακτήσει ως Δήμοι στο θέμα αυτό για πάνω από 10 χρόνια και έχοντας υπηρετήσει πάντα τη λογική των συγκλήσεων, σας ζητάω:
Να οριστεί άμεσα ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο στη Γλυφάδα με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων και σας καλώ να παραβρεθείτε μαζί με τους συνεργάτες σας.
Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι κοινό και με καλή πρόθεση και ουσιαστικό διάλογο μπορούμε να βρούμε τη βέλτιστη περιβαλλοντική και οικονομικά συμφέρουσα λύση για τους δημότες μας.
Στα μεγάλα θέματα δεν υπάρχουν ούτε προσωπικές στρατηγικές, ούτε εγωισμοί. Το μέλλον είναι για όλους μας κοινό.
Εκτιμώ ότι η πρότασή μου θα τύχει της αποδοχής σας και γι’ αυτό σας ευχαριστώ.
Μετά τιμής,
Κώστας Κόκκορης
Πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Mάχη με τα σκουπίδια στο Ελληνικό – Ο Κονδύλης σε ρόλο πυροσβέστη

Χοντραίνει η κόντρα για τα σκουπίδια

“Κατηγορηματικό όχι σε σταθμό απορριμμάτων σε κατοικημένη γειτονιά”

Τι λένε οι πρώην δήμαρχοι για τα σκουπίδια στο Ελληνικό

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.