Συνάντηση παλαιμάχων του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα




pera6

Την ευκαιρία για να ξανασυναντηθούν είχαν οι παλαίμαχοι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, που βρίσκεται στον Άλιμο.
Η συνάντηση άνοιξε με καλωσόρισμα από την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Ελίζα Φερεκύδου και στη συνέχεια έγινε μια μικρή αναδρομή στην πλέον καθιερωμένη συνάντηση.
Έπειτα, τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΕΡΑ Βίκη Χριστοφορίδου, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ενημέρωσε τους παρόντες για την πορεία της ομάδας.

Τόνισε ιδιαίτερα την ικανοποίηση τής Διοίκησης, που φέτος για πρώτη φορά ήρθαν σε αυτήν την συνάντηση νέα πρόσωπα, αθλητές του Συλλόγου εδώ στην Αθήνα και προσφιλή πρόσωπα αφού όλοι τυγχάνει να είναι, όχι μόνο αθλητές του Πέρα, αλλά και παιδιά παλιότερων διοικητικών και μελών του Σύλλόγου.
Ο Σύλλογός  μια μεγάλη ζεστή οικογένεια, όπως πάντα!

pera2

pera3

pera4

pera5
Ο Μιχάλης Αναστασιάδης, από την θέση του Γενικού Αρχηγού, επισήμανε πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φίλων και μελών του Συλλόγου  τόσο στις αθλητικές όσο και στις πολιτιστικές δραστηριότητες που διοργανώνει ο Α.Σ. ΠΕΡΑ και τους κάλεσε να βρίσκονται πάντα δίπλα τους. Επίσης τόνισε την παρουσία νέων στο ΔΣ του Συλλόγου και την ικανοποίηση της οικογένειας του Α.Σ Πέρα για τα νέα στελέχη.
Η βραδιά συνεχίστηκε με όμορφα κεράσματα που ήταν προσφορά του Στέλιου Καραπιπέρη και της Patisserie RIVIERA.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.