O ασύλληπτος Νονός της Γλυφάδας




nonosglykou

Mπορεί τα εκτελεστικά μέλη της συμμορίας  να ήταν Ρομά, οι ασύλληπτοι εγκέφαλοι όμως ήταν επώνυμοι Αθηναίοι που συχνάζουν στα νότια προάστια με επίκεντρο τη Γλυφάδα. Ο τίτλος Η συμμορία των Ρομά βολεύει πολύ κόσμο. Βολεύει όπως είπαμε  ασύλληπτους αρχηγούς της συμμορίας αλλά και τους Αστυνομικούς συγκεκριμένων υπηρεσιών οι οποίοι τους παρείχαν προστασία όπως μεταδίδουν και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

H δυνατή μουσική στα δύο club της Γλυφάδας στα οποία σύχναζε η συμμορία τους επέτρεπε να σχεδιάζουν τα χτυπήματά τους χωρίς τον κίνδυνο ενός περίεργου αυτιού-παρότι οι ίδιοι έχοντας την αίσθηση της Παντοδυναμίας που τους εξασφάλιζε το Χρήμα και η Κόκα δεν πολυέδιναν σημασία στις διπλανές παρέες εκτός αν σ΄αυτές βρισκόντουσαν ωραία “μωρά”.

Του Αστυνομικού Ρεπόρτερ

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως με τα λεφτά που σκορπούσε η συμμορία αλλά και οι εμπλεκόμενες παρέες ζούσαν τα συγκεκριμένα club με τους γνωστούς ιδιοκτήτες.

Εκτός από τις διαρρήξεις στα σπίτια των επωνύμων η συμμορία είχε πολύ καλές επιδόσεις στο εμπόριο τσιγάρων αλλά και στην τοκογλυφία. Τα έσοδα ιλιγγιώδη, τόσα που τους επέτρεπαν να ζουν πλουσιοπάροχα αλλά και να ταίζουν αστυνομικούς οι οποίοι έβλεπαν τους μισθούς τους να πετσοκόβονται από τα μνημόνια.

Για κάποιους μάλιστα υπάρχουν “συγκοινωνούντα δοχεία” ανάμεσα στην συμμορία και τις απόπειρες απαγωγής γόνων γνωστών οικογενειών στα Νότια Προάστια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ KOURDISTOPORTOCALI.COM

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.