Γλέζος, Γιανναράς, Βερέμης, Μάζης, Μιχαηλίδης και Δανέζης στο “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο” του δήμου Ηλιούπολης




anoixtoilioukolaz

Ο δήμος Ηλιούπολης, συνεχίζει και φέτος το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο”, με νέους κύκλους μαθημάτων.

Για μια ακόμα χρονιά, εξέχουσες προσωπικότητες των γραμμάτων θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τον επιστημονικό τους λόγο σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως γνωστικού επιπέδου, με στόχο να καλλιεργηθεί η κριτική σκέψη και η συζήτηση σε καίρια κοινωνικά ζητήματα.

Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα θα είναι ελεύθερη για το κοινό με σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ηλιούπολης, τηλ. 210 9970125 & 9970128 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ilioupoli.gr

Print

Νοέμβριος 2016

Πέντε μαθήματα ιστορίας με θέμα: “Η Ελληνική Επανάσταση υπό την οπτική της σύγχρονης εποχής” με τον καθηγητή Πολιτικής Ιστορίας στο Εθνικό και  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Θάνο Βερέμη.

Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2017

Πέντε μαθήματα Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής με τον καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  Ιωάννη Μάζη.

Μάρτιος 2017

Δύο μαθήματα με θέμα “Η γέννηση της Επιστήμης στις όχθες των μεγάλων ποταμών” με τον Τεύκτρο Μιχαηλίδη (Διδάκτωρ Μαθηματικών, συγγραφέας, ιδρυτικό μέλος της ομάδας Θαλής+Φίλοι και της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας)

Τρία μαθήματα με τον Μάνο Δανέζη, επίκουρο καθηγητή Αστροφυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μάιος 2017

Ομιλία του Μανώλη Γλέζου με θέμα: “Εθνικός διχασμός, εμφύλιος πόλεμος, αντίσταση”

Τρία μαθήματα με τον Χρήστο Γιανναρά (Καθηγητής Φιλοσοφίας και Πολιτιστικής Διπλωματίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) με θέμα “Η Επιστήμη σήμερα αχρηστεύει τη Φιλοσοφία;)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Print

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.