Φιλανθρωπική δράση από τον δήμο Γλυφάδας
glyele

Μια ξεχωριστή εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού. Οι θεατές που γέμισαν τις κερκίδες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» απόλαυσαν τον φιλικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε επίλεκτους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού και της Ελλάδας, αλλά και τη συναυλία που ακολούθησε με τη Νίνα Λοτσάρη, σε μοναδικά τραγούδια τόσο από το ελληνικό όσο και από το ξένο ρεπερτόριο.
Η είσοδος στην εκδήλωση ήταν ελεύθερη. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, από όσους συνεισέφεραν εθελοντικά, θα διατεθούν για την ενίσχυση της ανέγερσης και του εξοπλισμού δημοτικού σχολείου στην Ακτή Ελεφαντοστού, το οποίο θα ονομαστεί «Ελλάς Γλυφάδα» και όπου θα διδάσκεται και η ελληνική γλώσσα.

Η βραδιά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενίσχυσης των φιλικών σχέσεων της Γλυφάδας με την αδελφοποιημένη πόλη Kouassi Datekro της Ακτής Ελεφαντοστού. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η ηθοποιός Μαρία Τσαρούχα, ενώ η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Μηλιαρέση έκανε απολαυστική περιγραφή του αγώνα μπάσκετ! Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου και πολλοί ακόμα πολίτες, με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου να ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και για την ενίσχυση ενός τόσο ξεχωριστού σκοπού. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπανικολάου στην Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρο της οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής», για τη σημαντική δραστηριοποίησή της στη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Ο εντεταλμένος σύμβουλος διεθνών σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας, Ορέστης Τσάγκλας, τόνισε πως η εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου αναφορικά με την ανάπτυξη διμερών και πολυμερών σχέσεων και με τη διεθνή δικτύωση του Δήμου, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των δύο αδελφοποιημένων πόλεων.

stigmiotipo-plirous-othonis-15112016-12349-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-15112016-12537-mm-bmp

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

stigmiotipo-plirous-othonis-15112016-12600-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-15112016-12523-mm-bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.