Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας




ostikinea

O Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα διοργανώνουν προληπτικό έλεγχο και ενημέρωση για την οστεοπόρωση το διήμερο 28 (Δευτέρα) και 29 (Τρίτη) Νοεμβρίου 2016 με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».
Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα :
 Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στα Δημοτικά Ιατρεία Δήμου Νέας Σμύρνης (Αρτάκης 34, Νέα Σμύρνη) τη Δευτέρα 28/11/2016, ώρες 10:00 έως 14:00 και την Τρίτη 29/11/2016, ώρες 12:00 έως 16:00.
 Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στο Γ’ ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης (Πλαστήρα 57), την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:00.
Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 210 9370333.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.