Αστέρας Βουλιαγμένης: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι
asteraskolaz

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι εργαζόμενοι στον Αστέρα Βουλιαγμένης, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Τρίτη, από τις 06.00 το πρωί μέχρι τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, εν όψει της διακοπής λειτουργίας του συγκροτήματος.Σημαντική παρέμβαση Κονδύλη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: Οι Αποκεντρωμένες είναι η ντροπή της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης

Όπως επισημαίνει το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Α.Ξ.Ε. Αστήρ Γλυφάδας-Βουλιαγμένης, κατά τη διάρκεια προειδοποιητικής στάσης εργασίας την περασμένη Τετάρτη υπήρξε συνάντηση με εκπρόσωπο των επενδυτών, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δεσμευτεί για τη διασφάλιση των εργαζομένων κατά το χρονικό διάστημα της εκτεταμένης ανακαίνισης, που προσδιορίζεται γύρω στους 18 μήνες.

Ουσιαστικά, πρότεινε εθελούσια έξοδο και μόνον, για το συνεχούς απασχόλησης προσωπικό εγκαταλείποντας στην τύχη τους τους εκατοντάδες εποχικά εργαζομένους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X