Περιοδεία στον Ασύρματο για τη λαϊκή συνέλευση




asyeni1

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, το πρωί, Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης που διοικεί το Δήμο Αγ. Δημητρίου με επικεφαλής τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου, έκαναν μια μικρή περιοδεία στην περιοχή του Ασυρμάτου με σκοπό να ενημερώσουν τους κατοίκους της περιοχής για την επικείμενη λαϊκή συνέλευση της Δευτέρας 10-10-2016, που θα γίνει στο 10ο Δημοτικό Σχολείο εν όψει της ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2017.

Έχουμε, λοιπόν, εδώ, μια δημοτική αρχή που κρατάει τις υποσχέσεις που έδινε στους πολίτες, όταν σε προεκλογικές ανάλογες περιοδείες δεχόταν κριτικές του τύπου “προεκλογικά μας θυμηθήκατε”.

Έχουμε μια δημοτική αρχή που “θυμάται” τους πολίτες καθημερινά, γιατί, πάνω από όλα, η ίδια αποτελείται από πολίτες ενεργούς που πασχίζουν καθημερινά για την πρόοδο και την ανάπτυξη αυτής της πόλης.

Έχουμε μια δημοτική αρχή που δεν φοβάται, αλλά αντίθετα επιδιώκει τη λαϊκή συμμετοχή σε κάθε της πράξη και ενέργεια, και μάλιστα σε μια εποχή που ο κόσμος κουρασμένος, απογοητευμένος και κυρίως προδομένος από πολιτικές υποσχέσεις και πρακτικές, στρέφει την πλάτη του σε κάθε έννοια δημιουργικής συμμετοχής.

Έχουμε μια δημοτική αρχή που …κάνει ασφαλτοστρώσεις -έργα που συνήθως γίνονται προεκλογικά και χαρακτηρίζονται ως έργα βιτρίνας- σε ανύποπτους χρόνους στη μέση της θητείας της, γιατί δεν την ενδιαφέρει η βιτρίνα, αλλά η ουσία.

Έχουμε μια δημοτική αρχή που ότι κάνει το κάνει στο φως της ημέρας, που δεν κρύβει τα λάθη και τις καθυστερήσεις της, που δεν αφήνει κανένα πεδίο του αντικειμένου της χωρίς να καταπιαστεί μαζί του, που δεν έχει εξαρτήσεις οιουδήποτε τύπου από πουθενά, που τιμά την ψήφο όχι μόνο αυτών που την εμπιστεύθηκαν, αλλά όλων των πολιτών του Δήμου.

Έχουμε στον Άγιο Δημήτριο μια δημοτική αρχή που την εμπιστευόμαστε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

asyeni2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.