Λύση στο τεράστιο πρόβλημα με την πολεοδομία ζητούν πέντε δήμοι




dimarxoipoleodomia

Με επιστολή τους προς Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι Δήμαρχοι Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου ζητούν να δοθεί οριστική λύση στο θέμα της λειτουργίας της πολεοδομίας, που αυτή τη στιγμή επιβαρύνει το δήμο Ελληνικού – Αργυροπούλης.

Ο συγκεκριμένος δήμος,  καλείται να εξυπηρετεί τις υποθέσεις των πολιτών από όλες τις υπόλοιπες περιοχές, αφού με την εφαρμογή του “Καλλικράτη”, η πολεοδομία που είχε έδρα την Αργυρούπολη, εντάχθηκε μεσοπρόθεσμα, μέχρι την 1-1-2017, στις υπηρεσίες του.

Το πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός ότι οι υπόλοιποι δήμοι δεν διαθέτουν το εξειδικευμένο προσωπικό που απαιτείται για τη στελέχωση δικών τους πολεοδομικών τμημάτων, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται χιλιάδες πολίτες. Οι δήμαρχοι ζητούν οριστική λύση στο θέμα και περιμένουν να οριστεί συνάντηση με τον υπουργό.

Στην επιστολή οι δήμαρχοι τονίζουν ότι ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, δέχεται αγωγές από πολίτες άλλων δήμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.