Κανένας καρπός να μην πάει χαμένος
eliesargy

Για 6η συνεχόμενη χρονιά θα γίνει λιομάζωμα στους δρόμους και της πλατείες της Αργυρούπολης και του Ελληνικού, προκειμένου το λάδι που θα βγει από τις ελιές, να δοθεί σε κοινωνικές δομές και συσσίτια για την κάλυψη αναγκών των απόρων πολιτών.

Την εθελοντική προσπάθεια συντονίζει η Περιβαλλοντική Ομάδα Δράσης Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης αλλά και άλλες εθελοντικές ομάδες.

Ο δήμος καλεί όσους έχουν διάθεση για κοινωνική προσφορά και εθελοντική εργασία να πλαισιώσουν τις τάξεις των εθελοντών, ώστε να μην πάει χαμένος κανένας καρπός που θα μπορούσε να θρέψει αυτούς που στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα. Επίσης καλούν όσους έχουν εργαλεία και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δράση, όπως σκάλες, λιόπανα, αλυσοπρίονα, ραβδιστικά κ.α., να προστρέξουν είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους είτε με την παραχώρηση για λίγο καιρό στην ομάδα, για να γίνει η εργασία πιο αποτελεσματική και καρποφόρα.

Η δράση προγραμματίζεται για κάθε Σάββατο και Κυριακή του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου τα πρωινά.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου θα μαζευτούν οι ελιές στην αρχή της Λεωφόρου Γερουλάνου. Σημείο συνάντησης των εθελοντών η πλατειούλα απέναντι από το κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ στις 9 το πρωί.

Συγκοινωνία: Λεωφορεία Α3, Β1, 101, 155, 165. Μετρό: σταθμοί «Άλιμος» και «Αργυρούπολη» (απόσταση περ. 800 μ.)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109926271, 6937450659.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.