Eλληνικό: Στα 6 ευρώ το εισιτήριο για την “Αυτοκίνηση 2016”




fys

Η σημαντικότερη στιγμή για την αυτοκίνηση στην Ελλάδα έφτασε. Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ώρα 10:00, λίγες ημέρες μετά την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), οι Έλληνες εισαγωγείς αντιπρόσωποι που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους που έκαναν και παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι καθώς και τις τελευταίες τεχνολογίες.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», θα υποδέχεται το κοινό έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου προβλέπεται συναρπαστική γιατί οι κατασκευαστές αυτοκίνητων έχουν δημιουργήσει πληθώρα νέων μοντέλων και στοχεύουν στην αύξηση του ποσοστού που κατέχουν στην αγορά.

Η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων αγκάλιασε και την φετινή διοργάνωση. Ειδικότερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 FISIKON», συμμετέχουν οι μάρκες Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Επίσης συμμετέχει και η διακεκριμένη εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.
Η θέση της φετινής διοργάνωσης ενισχύεται και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων, που διαμορφώνουν νέες τάσεις στην εγχώρια αγορά. Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν τους καταναλωτές μεταξύ άλλων για τα νέα μοντέλα, τις νέες τιμές, τις προωθητικές ενέργειες και τα νέα προγράμματα τους.
Η ΦΙΛΠΑ, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την φετινή γιορτή του αυτοκινήτου. Εκθέτει μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν τις χρυσές σελίδες της αυτοκίνησης. Μπροστά στα μάτια των επισκεπτών θα βρίσκονται πανέμορφα μοντέλα ιδιαίτερα υψηλής αξίας συντηρημένα με άψογο τρόπο από λάτρεις της αυτοκίνησης.
Παράλληλα θα υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.
Οι επισκέπτες έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγορά και άμεσα, κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, έτσι ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για το μοντέλο και την έκδοση που θα αγοράσουν.
Στο πρόγραμμα αναβάθμισης της έκθεσης περιλαμβάνονται τα εξής:

1. Εσωτερικός εκθεσιακός χώρος
– Εξασφαλίσθηκε η προσθήκη ενός νέου χώρου έκτασης 1.500 τ.μ. για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες προβολής των εισαγωγέων αυτοκινήτων.
– Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός συνέβαλε στην καλύτερη εκμετάλλευση και του τελευταίου διαθέσιμου τ.μ.
– Αναβαθμίστηκαν ο φωτισμός και οι ενημερωτικές πινακίδες.
– Επιλέχθηκαν νέα υλικά για την διακόσμηση.
– Δημιουργήθηκαν σημεία πληροφόρησης και ενημέρωσης του κοινού.

2. Εξωτερικός εκθεσιακός χώρος
– Νέος χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων 5.000 θέσεων.
– Νέα ομορφότερη και πιο λειτουργική είσοδος της έκθεσης.
– Αναδιοργάνωση του χώρου που φιλοξενεί τα Test Drives.
– Νέες δραστηριότητες που προβάλουν την αυτοκίνηση και την ασφάλεια.
– Έντονη σήμανση όλων των σημείων και του χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων.

H FISIKON, φυσικό αέριο κίνησης είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής έκθεσης. Η FISIKON, θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου στα αυτοκίνητα καθώς και τα οφέλη από την μετατροπή των πετρελαιοκίνητων σε διπλού καυσίμου.

Οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες και της φετινής διοργάνωσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» θα είναι όπως πάντα σημείο αναφοράς.

Το εισιτήριο καθορίστηκε στα 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες 3 ευρώ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

BMW – ΜΙΝΙ

Η BMW θα βρεθεί στην έκθεση με εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο και μία μεγάλα ομάδα από το στόλο των αυτοκινήτων της. Αναλυτικότερα θα παρουσιάσει την σειρά 1 και την PHEV   έκδοση της σειράς 2 Active Tourer, πολλές εκδόσεις τις σειράς 3, την Χ1, την εντυπωσιακή Μ4 αλλά και το ηλεκτρικό i3 στην νέα έκδοση με την μεγάλη μπαταρία και των αυτονομία των 300 χιλιομέτρων.

Δίπλα στην BMW, θα βρεθεί και η MINI με το νέο Cooper SD Clubman και το 5θυρο ΜΙΝΙ Cooper SD

MERCEDES

Εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση θα έχει η Mercedes με δύο περίπτερα που θα περιλαμβάνουν μεγάλη γκάμα μοντέλων Mercedes-Benz και Smart.

Στα περίπτερο της γερμανικής φίρμας θα δούμε τα μοντέλα: A 180 CDI, CLA 180 CDI, B 180 d, GLA 180 d, C 180 BlueTEC Sedan, C 63 S Coupe, E 200 Sedan, GLE 43 AMG 4MATIC Coupe, GLC 250 d 4MATIC Coupé, S 500 e Sedan long, Smart fortwo cabrio 90hp/66kW turbo twinamic, Smart fortwo coupe 90hp/66kW turbo twinamic και Smart forfour 90hp/66kW turbo twinamic.

NISSAN

Η Nissan θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2016 με όλα τα νέα μοντέλα της και με παροχή test drives.

Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το ολοκαίνουργιο, 5ης γενιάς MICRA αλλά κα το νέο GT-R, το crossover QASHQAI, το JUKE στην “καυτή” του έκδοση  NISMO RS, X-TRAIL, τo PULSAR αλλά και το νέο NAVARA, που έχει διακριθεί  ως το Διεθνές Pick Up του 2016.

AUDI

Με 2 περίπτερα επιφάνειας 454 m2, η Audi θα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό, το πολυαναμενόμενο Audi Q2 και ακόμα τα εξής μοντέλα: Q3 Sport 2.0 TDI 184hp quattro S tronic, Νέο Q7 e-tron 3.0 TDI 258hp quattro tiptronic, νέο A4 Allroad 2.0 TDI 190hp quattro S tronic, RS6 Avant Performance 4.0 V8 TFSI 605hp quattro tiptronic, νέο Α5 Coupe 3.0 TDI 218hp quattro tiptronic, νέο A3 Sportback 1.4 TFSI CoD 150hp Sport S tronic, νέο S3 Sportback 2.0 TFSI 310hp quattro S tronic και A1 Sportback 1.0 TFSI 95hp S tronic

VOLKSWAGEN

Η VW θα συμμετάσχει στην έκθεση με την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της μάρκας, μέσα από 18 διαφορετικές εκδόσεις, ενώ θα προσφέρει και test drive στην γκάμα του νέου Tiguan.

Μεταξύ των μοντέλων που θα παρουσιαστούν, περιλαμβάνονται:

Το νέο Tiguan 1.6 TDI 115PS, το Up! και το ηλεκτρικό eUp!, το Golf CLUBSPORT 2.0 TSI 265PS και το Scirocco GTS 220PS, το Polo 1.0 TSi 95 ίππων, 1.4 TDi 105 ίππων και το Polo GTI, το Beetle Coupe Dune το Passat Alltrack, το Touareg R-Line, η νέα έκδοση Golf ALLSTAR, το Passat R-Line, το Touran R-Line, το VW Multivan και το Amarok V6.

SKODA

Για πρώτη φορά, μετά την απόκτηση της αντιπροσωπείας της από την Kosmocar, η Skoda θα συμμετάσχει σε έκθεση αυτοκινήτου.

Στο περίπτερο Νο. 16 κυρίαρχη θέση θα έχει το νέο Skoda Superb, το οποίο λανσάρεται εφέτος στην Ελληνική αγορά. Μαζί του θα βρεθούν τα Citigo Style, Fabia Style, Rapid Spaceback, Octavia Style, RS και Combi Scout,

FORD

H Ford θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο Ka +, τα Fiesta και Focus στις εκδόσεις ST Line, το Mondeo, το μικρό Crossover EcoSport και το Ford Ranger.

SEAT

H Seat θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο Seat ATECA, το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας αλλά και την υπόλοιπη γκάμα της.

PORSCHE

Η Porsche θα αναλάβει να εξάψει τα πάθη των επισκεπτών με την 718 Cayman, την Macan 2.0 και την 911 GT3 RS.

VOLVO

Για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό θα παρουσιαστεί το Volvo V90, το ολοκαίνουριο wagon μοντέλο της Σειράς 90. Στο stand θα φιλοξενηθούν και τα υπόλοιπα μοντέλα της Σειράς 90, δηλαδή τα S90 και XC90, όπως και σε πλήρη παράταξη οι Σειρές 60 και 40, μαζί με τις Cross Country εκδόσεις τους.

SSANGYONG

Η SsangYong Ελλάδας συμμετέχει στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2016» παρουσιάζοντας το νέο XLV, το νέο Tivoli το μεγάλο Rexton W και το επαγγελματικό Actyon Sports.

FIAT – ALFA ROMEO – ABARTH

Η Fiat και η Alfa Romeo θα βρεθούν στην Αυτοκίνηση 2016 με το οικονομικό Fiat Tipo hatchback, το εντυπωσιακό Fiat 124 spider, το Fiat fullback  και την νέα Alfa Romeo Giulia. Παρών θα είναι το Fiat 124 Spider Abarth.

RENAULT

Στην έκθεση, η Renault θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τα νέα Renault Clio και Renault Megane ενώ το παρών στην έκθεση θα δώσει και το σύνολο της γκάμα της Renault και της Dacia.

Το κοινό θα μπορέσει να γνωρίσει από κοντά στο σύνολο της γκάμας του Clio, με το hatchback, το Sport Tourer, το επαγγελματικό Pro+, αλλά και το κορυφαίο R.S., ενώ και το νέο Renault Megane θα είναι εκεί τόσο την έκδοση Hatchback όσο και στην κορυφαία Megane GT.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.