Διεθνές Συνέδριο για την Ειρήνη από το Ίδρυμα Γρηγόρης Λαμπράκης (VIDEO)




stigmiotipo-plirous-othonis-9102016-64948-mm-bmp

Διεθνές Συνέδριο για την Ειρήνη, διοργανώνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, το Ίδρυμα Γρηγόρη Λαμπράκη.

Το συνέδριο, στο οποίο θα παρευρεθούν σημαντικές προσωπικότητες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α.Ε.του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου με συνδιοργανωτές τους δήμους: Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Ηλιούπολης και Παλαιού Φαλήρου.

Την εισαγωγική ομιλία του συνεδρίου θα εκφωνήσει ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Έναρξη συνεδρίου 9.00 π.μ.

“Θέματα του συνεδρίου θα είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες, η Κοινωνία των Εθνών και το Προσφυγικό, έτσι θα καλύψουμε μαζί τα θέματα αυτά που απασχολούν όλο τον κόσμο αυτή την εποχή” είπε στο notia.gr, ο πρόεδρος του ιδρύματος Γρηγόρης Γρηγορίου Λαμπράκης

“Το συνέδριο γίνεται σε συνεργασία με τους δήμους των νοτίων προαστίων, Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη και είναι δήμαρχοι από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Αυτό μας δίνει κουράγιο και δείχνει ότι ο Λαμπράκης ενώνει όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Είναι το πρώτο συνέδριο που κάνουμε, έχουμε κάνει πολλές εκδηλώσεις και σκεφτόμαστε του χρόνου να κάνουμε ένα ιατρικό συνέδριο, γιατί ο Λαμπράκης, εκτός από γυναικολόγος ήταν και ενδοκρινολόγος και είχε γράψει και βιβλία. Μάλιστα είχαν πει ότι με τις μελέτες και αυτά που είχε γράψει για την ενδοκρινολογία, άνοιξε καινούριους δρόμους και μάλιστα οι ενδοκρινολόγοι θέλουν να κάνουν και αυτοί μια εκδήλωση οπότε ίσως την κάνουμε μαζί.

Στο Διεθνές Συνέδριο Ειρήνης που θα κάνουμε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου θα έρθουν ομιλητές από τον ΟΗΕ από την Ύπατη Αρμοστεία και από το Διεθνές Γραφείο Ειρήνης και θα παρευρίσκονται οι πρεσβευτές της Νορβηγίας και της Ιορδανίας”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

stigmiotipo-plirous-othonis-12102016-62035-mm-bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.