Άλιμος: Καταστροφές στο γήπεδο μπάσκετ της Λυσικράτους (ΕΙΚΟΝΕΣ)




lysibakolaz

Καταστροφές στο γήπεδο μπάσκετ, που βρίσκεται στην οδό Λυσικράτους, στον Άλιμο, προκάλεσαν χτες το βράδυ άγνωστοι. Συγκεκριμένα έβαλαν φωτιά και έκαψαν το προστατευτικό που είχε τοποθετηθεί σε μπασκέτα, για την πρόληψη τραυματισμών.

Γείτονες καταγγέλλουν ότι όταν σκοτεινιάσει μαζεύονται ομάδες νεαρών με μηχανάκια, στο παρκάκι της Αγίου Δημητρίου και στα μπασκετάκια (έχουν ανοίξει τα συρματοπλέγματα) και κάνουν…πάρτι με αλκοόλ και διάφορες άλλες ουσίες. Η αστυνομία δηλώνει αδυναμία να επέμβει λόγω έλλειψης προσωπικού.

“Μπατε σκυλοι αλεστε! Τρυπα στην πλευρα του παρκου και η πορτα ανοιχτη...τα φωτα στο κατω γηπεδο απο τις 10μμ αναμενα(ισως γιαυτο να γλυτωσαν οι κατω μπασκετες,)το πρωι κανουν βολτα τα σκυλια τους και χεζουν παντου το βραδυ μαζευονται οι διαφοροι και κανουν βανδαλισμους σπανε μπουκαλια και περνουν ουσιες και τα παιδια μας και οι ομαδες καλουνται να κανουν προπονηση..

“Κατοικω ακριβως απεναντι…. η κατασταση που επικρατει τη νυχτα στο γηπεδακι και στο παρκακι δεν ειναι καλη…. συχναζουν νεαροι με μηχανακια αργα για να πιουνε αλκοολ αλλα και αλλες ουσιες, πολλες φορες παραφέρονται, κανουν φασαρια, λερωνουν, καταστρέφουν. Για να βγαλω τα σκυλακια βολτα τετοια ώρα, αποφευγω να περναω απο κοντα τους, αλλάζω στενό. Μακαρι να μπορούσατε να κανετε κατι…”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.