28η Οκτωβρίου: Έκθεση ιστορικών στρατιωτικών οχημάτων στη Βούλα
stigmiotipo-plirous-othonis-24102016-32825-mm-bmp

Με χαρά σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ενιαία στη Δημοτική Ενότητα Βούλας και συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Βασ. Παύλου έμπροσθεν Πάρκου Ηρώων Πολυτεχνείου.
Σας περιμένουμε όλους για να τιμήσουμε την Εθνική μας Επέτειο και να καμαρώσουμε τα νιάτα της πόλης μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

• Γενικός σημαιοστολισμός του Δήμου
• Φωταγώγηση του Δήμου διήμερης διάρκειας τις βραδινές ώρες.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Ώρα 10:00
• Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας
• Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας

Ώρα 11:00
• Συγκέντρωση στο χώρο του μνημείου στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Δ.Ε. Βούλας
• Επιμνημόσυνη Δέηση
• Κατάθεση στεφάνων
• Ενός λεπτού σιγή – Εθνικός Ύμνος

Ώρα 11:30
• Έναρξη Παρέλασης επί της Λεωφόρου Βασ. Παύλου έμπροσθεν πάρκου Ηρώων Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, μετά το πέρας της παρέλασης και έως τις 15:00, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την έκθεση ιστορικών στρατιωτικών οχημάτων της περιόδου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου του Συλλόγου Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων, που θα βρίσκονται στο δημοτικό χώρο στάθμευσης, επί της Λεωφ. Βασ. Παύλου, έναντι του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννου στη Δ.Ε. Βούλας

Παρακαλούμε τους φορείς και συλλόγους, αντί κατάθεσης στεφάνων, να δωρίσουν το αντίστοιχο ποσό στο Παιδικό Χωριό SOS ή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (πρώην ΠΙΚΠΑ), που έχουν πραγματικά ανάγκη τη στήριξή μας.
Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές και οι αδύναμοι είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο. Η βοήθεια όλων μας, είναι σημαντική για να προσφέρει χαρά στα παιδιά και να συνδράμει το έργο των εθελοντών.
Όσοι επιλέξουν να καταθέσουν χρήματα στα προτεινόμενα ιδρύματα (υποβάλουμε συνημμένα τους σχετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς), παρακαλούνται να προσκομίσουν το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης προκειμένου, να γίνει αναφορά για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων.
Σας ενημερώνουμε ότι οι σχολικές επιτροπές του Δήμου μας θα προμηθευτούν τα στεφάνια για τα σχολεία που θα παρελάσουν (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που θα σταλεί στις σχολικές μονάδες.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ να απευθύνεστε στον Προϊστάμενο τμήματος Παιδείας κ. Παναγιώτη Τσοροτιώτη στο τηλέφωνο 213-2019922.
Αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών κατάθεσης χρημάτων
αντί στεφάνου για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Παρακαλούμε όπως οι καταθέτες αναφέρουν το όνομα ή τον τίτλο του φορέα που εκπροσωπούν καθώς και το παράρτημα του φορέα στον οποίο επιθυμούν να κατατεθούν τα χρήματα.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΒΟΥΛΑΣ:

Υπέρ Κ.Κ.Π.Α. – Παράρτημα Βούλας

1. Τράπεζα της Ελλάδος: 26150044 & ΙΒΑΝ: GR080100240000000026150044
2. Εθνική Τράπεζα: 721/545463-85

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.