4ο Λύκειο Αλίμου: Η επιθυμία της Αδαμαντίας έγινε πραγματικότητα!




tetartoping

Μια μαθήτρια του 40υ Λυκείου Αλίμου, η Αδαμαντία, ζήτησε από τον δήμαρχο, με ανάρτησή της στην ομάδα “ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ”, να επισκεφθούν το σχολείο τεχνικοί του δήμου και να βοηθήσουν να φτιαχτούν τα τραπέζια του πινγκ πονγκ, για να μπορούν να παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα Ο Ανδρέας Κονδύλης απάντησε αμέσως στο αίτημα της Αδαμαντίας. Οι τεχνικοί του δήμου αγόρασαν τα απαραίτητα υλικά και μάλιστα ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δώρα Σύρμα, κάνει έρευνα για να αγοράσει ένα καινούριο τραπέζι πινγκ-πονγκ, για το σχολείο. Όταν τo facebook δίνει λύσεις!

Η ανάρτηση της Αδαμαντίας και η απάντηση του δημάρχου:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Είμαι μαθήτρια στο 4ο Γενικό Λύκειο Αλίμου. Στο κλειστό μας Γυμναστήριο υπάρχουν δύο τραπέζια του πίνγκ – πόνγκ, που χρειάζονται επισκευή. Οι σιδεράδες του Δήμου μας θα μπορούσαν να βοηθήσουν, ώστε και εμείς με τη σειρά μας να μπορούμε να χαρούμε και φέτος το αγαπημένο μας άθλημα. Παράλληλα, η γυμνάστριά μας βρήκε από έναν συνδημότη χρησιμοποιημένο τραπέζι πινγκ-πονγκ σε πολύ καλή κατάσταση με 145€. Για να αποφύγουμε αυτήν την οικονομική επιβάρυνση, σας παρακαλούμε θερμά να στείλετε το συνεργείο γρήγορα στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστώ,
Κοντογιάννη Αδαμαντία

Andreas Kondylis

Καλησπέρα Αμάντα Κοντογιάννη (Amanda Kontoyanni). Ήδη παραγγείλαμε τα υλικά για την επισκευή των τραπεζιών.
Επιπλέον η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπή Dora Syrma κάνει έρευνα αγοράς για την αγορά και ενός επιπλέον, νέου τραπεζιού.

Γιάννης Πήλιουρας

Mπράβο Αμάντα για την παρέμβαση σου. Αυτή είναι η υγιής παρέμβαση που πρέπει να έχουμε προς όλες τις αρχές (Δημοτικές, Περιφερειακές, Κυβερνητικές κλπ.)

Βάλια Ζέρβα

Μπράβο Κοριτσάκι μου και μπράβο σου και σένα Αντρέα γιατί απαντάς πάντα στα μηνύματα που σου στέλνουμε… Χίλια μπράβο!!!

Αμάντα Κοντογιάννη

Κυριε Δήμαρχε σημερα πληροφορήθηκα απο την γυμνάστρια πως εχετε λάβει μέτρα. Σας ευχαριστούμε παρα πολυ !!!

Andreas Kondylis

Και εγώ ευχαριστώ πολύ! Καλή πρόοδο!

Anastasios Christidis

και κάπως έτσι οι ενεργοί πολίτες βοηθούν ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινής τους (μας) ζωής. Μπράβο στην μαθήτρια, η οποία πήρε (αλλά και έδωσε) ένα σημαντικό μάθημα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.