Ζητούν ανανέωση των συμβάσεων τους
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Ο Σύλλογος των εργαζομένων Δήμου Αλίμου ζητάει την άμεση ανανέωση των συμβάσεων των 37 εργαζομένων μέσω ΕΣΠΑ στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αλίμου.

Επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε να μειώσει τα χρήματα που δίνονται από το ΕΣΠΑ στους Δήμους δεν είμαστε σε καμιά περίπτωση διατεθειμένοι να μειώσουμε την ποιότητα στην παροχή φροντίδας και αγωγής προς τα παιδιά, των υπηρεσιών προς τον εργαζόμενο και δημότη.
Οι 37 συνάδελφοι μέσω ΕΣΠΑ που υπηρετούν στο Ν.Π.Δ.Δ. των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αλίμου έχουν αποκτήσει πολυετή πείρα στην εργασία τους και είναι εξαιρετικοί. Η μισθοδοσία τους χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και αποτελούν μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού του Ν.Π.Δ.Δ. των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.
Η έλλειψη προσωπικού που είναι πραγματικότητα στις υπηρεσίες του Δήμου καλύπτεται ήδη με την υπερβάλλουσα προσπάθεια και τον προσωπικό μόχθο του κάθε εργαζόμενου.
Οι θέσεις που καλύπτονται από τους υπάρχοντες εργαζόμενους είναι πολύ λιγότερες από εκείνες που προβλέπει ο οργανισμός εσωτερικής λειτουργίας (αρ. φεκ 573, 8 Απριλίου 2015 )
Παρ’όλα αυτά και στην προσπάθεια να καλυφθούν το δυνατόν περισσότερο οι ανάγκες των εργαζόμενων γονέων και δημοτών, θα λειτουργήσει φέτος καινούριο παράρτημα του Ν.Π.Δ.Δ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που θα φιλοξενήσει παιδιά τα οποία θα προέλθουν από νέες εγγραφές.
Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη για άμεση ανανέωση των 37 συναδέλφων μέσω ΕΣΠΑ στο Ν.Π.Δ.Δ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αλίμου για να μπορέσει να διασφαλιστεί η σωστή και ασφαλής λειτουργία τους για τα παιδιά που φιλοξενούν αλλά και για την διασφάλιση του κοινωνικού και δημόσιου χαρακτήρα της υπηρεσίας και της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών προς τον εργαζόμενο γονέα και δημότη.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Καπράλος Ιωάννης

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παπαχρίστου Αναστασία

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.