Γλυφάδα: Η βροχή ματαίωσε το σόου του Ζαχαράτου – Στις 15 Σεπτεμβρίου το νέο ραντεβού (ΕΙΚΟΝΕΣ)




zaxarakolaz

(Γιώργος Παπανικολάου-δήμαρχος Γλυφάδας) Παρά τη φθινοπωρινή δροσιά και τη βροχούλα, απόψε ήταν μια πολύ ζεστή βραδιά στη Γλυφάδα! Περισσότεροι από δύο χιλιάδες συμπολίτες μας ήρθαν στην 3η Μαρίνα για να απολαύσουν το ξεχωριστό σόου του Tάκη Ζαχαράτου, φέρνοντας πολλά τρόφιμα και σχολικά είδη για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη – και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε – το ψιλόβροχο και μια ξαφνική μπόρα δημιούργησε τεχνικά προβλήματα και η παράσταση δεν μπόρεσε να ξεκινήσει, για λόγους ασφαλείας και λόγω της ισχυρής τάσης που χρειάζονται τα μηχανήματα και τα ηχεία.
Κρατήστε τη νέα ημερομηνία: Η παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου θα πραγματοποιηθεί ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 15 Σεπτεμβρίου, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας. Σας περιμένουμε όλους το βράδυ της Πέμπτης!
Αυτή την Τετάρτη, το Φεστιβάλ Γλυφάδας συνεχίζεται με την ξεκαρδιστική κωμωδία «Bam – Bam» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σωτήρη Καλυβάτση, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλη Κούκουρα και τον Παύλο Κοντογιαννίδη.
Δεν ξεχνάμε, συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σχολικά είδη σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ!

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

zaxara1 zaxara2 zaxara3 zaxara4 zaxara5

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.