“Βάζουμε χρώμα στην ζωή μας”




konpi1

Δύο έργα του παρέδωσε στον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, ο ζωγράφος Γιώργος Σερμπετζίογλου. Οι πίνακες θα τοποθετηθούν στην νέα αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και στο υπό ανακαίνιση Δημαρχείο της πόλης.

“Βάζουμε χρώμα στην ζωή μας” είπε ο Γιάννης Κωνσταντάτος.
“Γνωρίζετε όλοι την προσπάθεια που κάνουμε και για την αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας, όχι μόνο στις πλατείες αλλά και στα δημοτικά μας κτίρια.
Στα πλαίσια αυτά προσκάλεσα καλλιτέχνες τού Δήμου μας να δωρίσουν έργα που θα κοσμούν όλα τα ανακαινισμένα κτίρια (νέα αίθουσα ΔΣ, συσκέψεων , Δημαρχείου, κτλ) .
Να δώσουν χρώμα και ζωή στα παλαιά και παραμελημένα μας κτίρια σε μια εποχή που ο λαός μας το έχει ανάγκη όσο ποτέ. Να στάξουν λίγη αισιοδοξία με την τέχνη τους στην μίζερη καθημερινότητα μας.
Σήμερα με επισκέφθηκε ο ζωγράφος Γιώργος Σερμπετζίογλου και μου παρέδωσε 2 έργα του που θα τοποθετηθούν σύντομα στην νέα αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και στο υπό ανακαίνιση Δημαρχείο μας.
Αναμένουμε ακόμα περισσότερους αφού αλλάζει εσωτερικά και το Δημαρχείο ενώ ακολουθεί το Μίκης Θεοδωράκης και άλλα”

konpi3

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

konpi2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.