Το όνομα του αείμνηστου Χρήστου Βλάχου σε Μονάδα του “Παίδων”
xristosvlaxos

Την Τετάρτη 28/9/2016 και ώρα 10:30, με ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και της Διοικήσεως του Ογκολογικού Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», στα πλαίσια μίας σεμνής τελετής θα δοθεί το όνομα του αείμνηστου και μαχητικού Προέδρου του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» Χρήστου Βλάχου στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του ΚΕΘ, ως ελάχιστη αναγνώριση για τον αγώνα και την προσφορά του στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου και στην στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό και οι εθελοντές της «ΠΙΣΤΗΣ», οι γονείς και τα παιδιά είμαστε περήφανοι για τον Πρόεδρο και πάνω από όλα Άνθρωπο Χρήστο Βλάχο για τη δράση και το μεγαλείο της ψυχής του. Η ζωή και το έργο του αποτελούν για όλους μας παράδειγμα και έμπνευση για να συνεχίσουμε μέχρι να τον δικαιώσουμε!Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Ο Χρήστος Βλάχος, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο, ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που πρόσφερε πάρα πολλά για τους συνανθρώπους του και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Ασχολήθηκε με τα κοινά στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Από το 2007 επί δημαρχίας Χρήστου Κορτζίδη υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ελληνικού, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης και από το 2011 στον ενιαίο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολη. Από το 2012 υπήρξε αντιδήμαρχος Παιδείας. Έτρεφε αμέριστη αγάπη για τα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις.

Από το 2003 ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις “Η ΠΙΣΤΗ” πάλευε καθημερινά για τα δικαιώματα αυτών των παιδιών και των γονιών τους. Συνέβαλε ενεργά στην δημιουργία ομάδων ψυχολογικής στήριξης των γονιών σε 24ωρη βάση, στην αδιάκοπη φροντίδα για την αποτελεσματική λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων, στην οργάνωση ομάδας αιμοδοσίας μέσω του Συλλόγου η “ΠΙΣΤΗ”. Όλοι τον θυμόμαστε για τον συνεχή αγώνα του να ευαισθητοποιήσει, ώστε να γίνουν πολλοί αιμοδότες, δότες αιμοπεταλίων και ιδιαίτερα του μυελού των οστών.

Ο Χρήστος Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο 6ο εξατάξιο Γυμνάσιο Αθηνών.Ύστερα ακολούθησε σπουδές Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού Αεροσκαφών με εξειδίκευση στα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά αεροσκαφών. Εργάστηκε από το 1964 σε διάφορες δουλειές και το 1967 προσελήφθη στο Εργοστάσιο Αεροσκαφών (ΚΕΑ).Το 1976 προσελήφθη στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως τεχνικός αεροσκαφών όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 1999 με μετεκπαιδεύσεις στη Βρετανία, στη Γαλλία και στην Αμερική επί των συστημάτων των αεροσκαφών με πολλούς επαίνους και εύφημες μνείες. Αργότερα, στην Ολυμπιακή Αεροπορία έλαβε όλα τα πτυχία της εταιρείας για όλα τα αεροσκάφη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.