Ο Κώστας Βουτσάς στον Άλιμο: “Πάντα λέω στη ζωή μου ότι τώρα αρχίζω” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




voutsasalimos

Έγινε ξανά πατέρας στα 84, παίζει σε τρεις θεατρικές παραστάσεις, σιγά που θα φοβόταν τη βροχή ο πάντα ανήσυχος σαν έφηβος Κώστας Βουτσάς. Τι και αν έβρεχε καταρρακτωδώς αυτός ήταν πιστός στο ραντεβού του, θα μπορούσε άλλωστε να μην έρθει, η δικαιολογία υπήρχε.

Ο δήμος Αλίμου είχε προγραμματίσει για χτες το βράδυ την προβολή της ταινίας “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” στο θερινό κινηματογράφο της παραλίας και παράλληλα θα τιμούσε το μεγάλο πρωταγωνιστή. Η βροχή όμως χάλασε τα σχέδια και η προβολή της ταινίας ακυρώθηκε.

Ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, κάλεσε όσους αψήφησαν τη βροχή και βρέθηκαν στο Cine Άλιμος να πάνε δίπλα στο μεζεδοπωλείο “Ελλάδος Εικόνες” για να δουν από κοντά το Βουτσά.

“Μα καλά θα έρθει με τέτοια βροχή” αναρωτιόντουσαν. Και όμως ήρθε. “Δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την επαφή με τον κόσμο” είπε η συνεργάτης του που τον συνόδευε

Όταν ο Βουτσάς μπήκε στο εστιατόριο όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

“Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στην πόλη μας με τέτοια βροχή” του είπε ο δήμαρχος. “Δεν πειράζει πλυθήκαμε κιόλας” απάντησε γελώντας ο Κώστας Βουτσάς.

Όταν κάποια στιγμή ο δήμαρχος τον αποκάλεσε θρύλο, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε:

“Εμένα δεν μου αρέσει το θρύλος γιατί το θρύλος είναι ράφι, εγώ τώρα ξεκινάω είμαι με τις καλομοίρες δεν είμαι με τις κακομοίρες. Γύρω μου κυκλοφορούν καλομοίρες και κακομοίρες” και απευθύνθηκε στα παιδιά που είχαν έρθει για να τον δουν από κοντά: “να είσαστε πάντα νικητές στη ζωή σας”, θυμίζοντας την παράσταση “Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων¨με θέμα το bullying, στην οποία πρωταγωνιστεί.

“Έρχομαι εδώ με μεγάλη χαρά, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και στην καριέρα μου, μπουλούκια κλπ και αυτά με έχουν κάνει άνθρωπο και δεν έχω καμία διαφορά ούτε με τον ταξιτζή ούτε με τον καστανά. Χαίρομαι που σας βλέπω σας αγαπώ και με αγαπάτε. Η αγάπη που μου έχετε είναι ανιδιοτελής. Είμαι χαρούμενος γιατί θα φάμε αλλά παιδιά δεν θα πληρώσω…”

Ο δήμαρχος του έδωσε μια τιμητική πλακέτα που έγραφε “στον αγαπημένο ηθοποιό που με το ανεξάντλητο μπρίο του στη σκηνή και στη ζωή μας χάρισε δρόμους γέλιου και ονείρου”

” Του χρόνου το καλοκαίρι θα κάνουμε μια βραδιά στον κινηματογράφο, στον μοναδικό που είναι δίπλα στη θάλασσα και δεν έχουμε βάλει ψηλά κάγκελα και σας θέλουμε πάλι κοντά μας” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

“Δεσμεύομαι ότι θα έρθω με το μαγιό” απάντησε ο Κώστας Βουτσάς και απευθυνόμενος στην ηθοποιό Μαρίνα Καλογήρου που καθόταν δίπλα του είπε: “πάντα λέω στη ζωή μου, ότι τώρα αρχίζω, να το έχεις υπόψη Μαρίνα…

Ο Κώστας Βουτσάς φεύγοντας πήρε και ένα δώρο. Ένα καλάθι με μωρουδιακά για το γιο του Φοίβο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 792016 110704 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 792016 110541 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 792016 110320 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 792016 105908 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 792016 105826 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 792016 105748 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 792016 105652 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 792016 105229 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 792016 105157 πμ.bmp

konvou3

konvou1

konvou

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.